Grotemarkt beraad
Image default
Marketing

Alles over Social media

Alles over Social media

Social media is tegenwoordig heel bekend en er zitten miljarden mensen op. Je kan er foto’s van jezelf op plaatsen en je kan er je vrienden mee bereiken. Veel mensen kunnen niet meer leven zonder social media, en ik ben daar ook een van. Het heeft het gewoon veel te makkelijk gemaakt om je vrienden te bereiken. Je kan er ook grappige filmpjes op delen en dat vinden de meeste heel leuk. Maar omdat het allemaal zo complex is heb je tegenwoordig zelfs een paar dingen die social media gebruiken veel gemakkelijker maken. Heb jij wel eens social media tools gebruikt?

Hoeveel mensen gebruiken social media?

Tegenwoordig lijkt ongeveer heel de wereld op social media te zitten. Denk maar is na wie van je vrienden zit er niet op social media, misschien ken je wel iemand die geen insta heeft maar die heeft waarschijnlijk dan wel iets anders zoals facebook, twitter of snapchat. Maar er zijn niet zoveel mensen die social media tools gebruiken. Terwijl het voor veel mensen en bedrijven heel toepasselijk zou zijn, omdat ze er al zoveel tijd aan besteden. Het zou vooral slim zijn voor bedrijven en influencers omdat het hun werk is en hun er niet op gaan om leuke filmpjes te bekijken.

Social media is heel verslavend

Social media klinkt alleen niet zo goed dan dat het is. Tegenwoordig zijn er ook ongelofelijk veel mensen die verslaafd zijn aan social media, en misschien ben jij er een van. Je hebt het waarschijnlijk niet eens door maar ik denk als jij je schermtijd bekijkt dat je misschien wel weet dat je wellicht wel verslaafd bent. Voor de meeste is social media een groot deel van hun dag geworden en er zijn ook mensen die bijna alles laten vallen door social media. Daarom bewijst het keer op keer dat het toch best verslavend zou kunnen zijn.