Grotemarkt beraad
Image default
Marketing

Lokaal goed gevonden worden met SEO in Bergen op Zoom?

Lokale SEO is een goede manier om het laaghangende fruit te plukken. Vaak zit er minder zoekvolume op en daardoor ook minder concurrentie. Daarnaast zijn het hele gerichte zoekers! Heb je een bedrijf in Bergen op Zoom en ben je erover na aan het denken om in te gaan zetten met SEO Bergen op Zoom? Lees hier dan meer over lokale vindbaarheid! 

Wat is Lokale SEO?

Wat is lokale SEO? Met SEO zorg je dat je website hoger in Google komt en met Lokale SEO zorg je ervoor dat mensen die lokaal zoeken bij jouw bedrijf terecht komen. Een voorbeeld:

Als iemand zoekt naar een fietsenwinkel, dan zijn ze vaak opzoek naar een fietsenwinkel in de buurt. Dus zoeken ze vaak op Google naar fietsenwinkel Bergen op Zoom. Zet je met lokale SEO in dan maak je dus een pagina die zich richt op deze zoekterm en heb je een grotere kans dat je met meerdere termen bovenaan in Google komt.

Hoe versterkt Lokale SEO je landelijke vindbaarheid?

Iedere website krijgt vanuit Google een cijfer tussen de 0 en de 100. Hoe hoger het cijfer hoe beter. Dit cijfer kan je ongeveer achterhalen met SEO meet tools, maar wat ook zwaar meeweegt is het aantal bezoekers op je website. Hoe meer bezoekers je hebt op je website hoe belangrijker Google jouw website gaat vinden. Dus hoe meer lokale SEO pagina’s op je website, hoe meer bezoekers en hoe hoger je autoriteit.

Zelf werken aan je lokale vindbaarheid of uitbesteden?

Lokale SEO is vaak goed zelf te realiseren. Je hebt wel een beetje technische kennis nodig. Mocht je merken dat het je toch niet helemaal zelf lukt, maar je wilt het wel in eigen beheer houden; dan is een SEO cursus een goede optie. Je investeert in kennis waardoor je daarna het zelf kan gaan verbeteren. Een basis SEO cursus kost je vaak rond de € 750,-.

https://allinone-media.nl