Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Welke Slotenmaker kiest u?

Tegenwoordig zijn er verschillende veiligheidssloten te koop. Ook zijn er andere voorzorgsmaatregelen te koop, die te maken hebben met veiligheid, zoals alarminstallaties. Veel nieuwe voordeuren worden tegenwoordig voorzien van driepuntssluitingen. De driepuntssluitingen komt veruit het meest voor. De drie punten zitten vast in het deurkozijn met haakschoten, blokschoten of rolnokken, in het midden (bij de cilinder) bovenaan en onderaan. Het is wel belangrijk dat ook het deurbeslag inbraakwerend is, evenals de cilinder in het slot.

Goede veiligheidsmaatregelen

Een slotenmaker heeft doorgaans heel veel verschillende soorten sloten en andere veiligheidsmaatregelen die een woning inbraak bestendig kunnen maken. Als slotenmaker heb je tegenwoordig met veel meer sluittechnieken te maken dan alleen de sloten in woningen. De sluittechnieken van bedrijfspanden worden vaak in combinatie gebracht met een bewakingssysteem. Hierdoor houden bedrijven dus meer in dan het alleen plaatsen of onderhouden van veiligheidssloten.

Slotenmaker in Arnhem

De Arnhemse Slotenservice is gevestigd in Arnhem en werken onder andere in: Rozendaal, Didam, Zevenaar en nog in 35 andere plaatsen! De Slotenservice bestaat al 15 jaar en is gekwalificeerd als slotenmaker. Bij slot- en/of sleutelproblemen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een oproep doen. Zij hebben al jarenlange ervaring en specialistische apparatuur. Ook leveren ze losse cilinders met één of meerdere sleutels.