Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is het Keurmerk Ritregistratiesystemen?

Als u een rittenregistratie bij gaat houden, heeft u de keuze om dit handmatig bij te houden of met behulp van een rittenregistratiesysteem. Men geeft meestal de voorkeur aan een rittenregistratiesysteem vanwege de tijd die bespaard kan worden en de zekerheid van een juiste rittenregistratie. Belangrijk daarbij is wel om te kiezen voor een rittenregistratiesysteem met Keurmerk Ritregistratiesystemen.

 

Voordelen Keurmerk Ritregistratiesystemen

Er zijn tientallen rittenregistratiesystemen die in de markt worden aangeboden, maar niet ieder systeem heeft het Keurmerk. Een rittenregistratiesysteem met Keurmerk voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst met betrekking tot een sluitende rittenregistratie, privacy, databeveiliging en meer.

  • U bent gegarandeerd van een sluitende rittenregistratie
  • 100% fiscus proof
  • Controleverlichting bij bezoek van de Belastingdienst
  • Fraudebestending en veilig
  • Voorbereid op toekomstige wetgeving

 

Hoe herken ik het Keurmerk?

Het Keurmerk wordt uitgereikt aan rittenregistratiesystemen en niet aan leveranciers. Het kan dus voorkomen dat een leverancier over meerdere producten beschikt, waarvan er slechts één het juiste product is met Keurmerk. Let hier daarom goed op bij het maken van een keuze. Het juiste rittenregistratiesysteem kunt u herkennen aan het groen met witte logo (zie afbeelding onderstaand). Ieder systeem met Keurmerk zet dit logo bij het product, zodat u altijd weet of u voor het juiste product kiest.

 

TrackJack PRO Fiscaal

Zoek dus altijd naar een ritregistratiesysteem met het Keurmerk Ritregistratiesystemen, zodat u altijd verzekerd bent van een 100% sluitende rittenadministratie. Wij adviseren de TrackJack PRO Fiscaal, een kwalitatief en betrouwbaar rittenregistratiesysteem met het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Het systeem wordt in de auto geplaatst en houdt alle ritten automatisch voor u bij. De gegevens worden doorgestuurd naar een online account waarin u de ritten kunt bekijken. Download de ritten eenvoudig naar Excel, PDF of een Fiscaal rapport of stel periodieke rapporten in, zodat u iedere week/maand alle ritten via de mail ontvangt.

https://www.trackjackeurope.com/