Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Wat is een weight gainer en wat doet het?

Het creëren van een goed lichaam draait niet alleen om een goed trainingsschema en je noodzakelijke rust pakken. Eén van de voorwaarden om te slagen met bodybuilding is ervoor te zorgen dat je voedingspatroon op orde is. Een weight gainer supplement kan je net dat extra beetje geven bij het bereiken van dat prachtige lichaam. Wil je snel aankomen in gewicht of lukt het je maar niet om aan je dagelijkse energiebehoefte te komen? Een weight gainer kan (als aanvulling op je dieet) helpen om in gewicht aan te komen en spiermassa op te bouwen.

Wat is een weight gainer

Je hebt ze vast weleens zien liggen in een supplementenwinkel. Enorme emmers van wel 5 kilo met mooie etiketten waarop je onder andere weight gainer, growth factor mass of super mass gainer ziet staan. Deze producten behoren tot een groep van supplementen die bekend staan als weight gain poeders. Iedereen weet dat wanneer we meer calorieën eten dan we verbranden, we uiteindelijk in gewicht zullen aankomen. Het kan echter voorkomen dat je probeert aan te komen maar dat het je alleen met eten niet lukt. Dit kan zijn doordat je het lastig vindt om maar te blijven eten, omdat je er de tijd niet voor hebt, of omdat je snel het gevoel hebt dat je vol zit. De weight gainer kan daarin uitkomst bieden.

Effect

Het effect van de weight gainer op je spieropbouw kan groot zijn. Het grootste deel van de mensen die aan krachtsporten doet wil meer spiermassa krijgen. Als je meer spiermassa wil krijgen, dan is het van belang dat je voldoende koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt. Goed eten is één van de basisvoorwaarden om meer spiermassa te krijgen. Het probleem is alleen dat dit vaak niet goed lijkt te lukken zonder supplementen. Het herstel van je lichaam tussen je workouts in is net zo belangrijk, misschien juist nog wel belangrijker, als het trainen in de sportschool zelf. Wanneer je niet genoeg calorieën binnenkrijgt zal je lichaam ook minder snel herstellen. Kortom, een weight gainer toevoegen aan je dieet zal zorgen voor sneller spierherstel en meer spiergroei op de lange termijn. Neem zo’n weight gainer shake in de ochtend of als dagelijkse tussendoortje om je dagelijkse voedingspatroon aan te vullen.

Bodystore

Nu je alles weet over weight gainers, is het de hoogste tijd om het product aan te schaffen. Bodystore.nl is een webshop waar je verschillende voedingssupplementen kan aanschaffen. Op deze webshop vind je veel soorten voedingssupplementen, waaronder weight gainers. Zo kun jij rustig kijken welke jij het beste bij jou vindt passen.

 

https://www.bodystore.nl/