Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Wat doet een spiritueel therapeut?

Een spiritueel therapeut

Ik vind het belangrijk om zonder oordeel en vanuit onvoorwaardelijke liefde te werken. Hierbij sta jij als mens en ziel centraal. Daarbij sluit ik me volledig aan bij jouw belevingswereld. Ik gebruik mijn intuïtie, mijn gezonde verstand, mijn ervaring en mijn gaven, om te bepalen wat nodig is. Dit is immers voor iedereen weer anders. Een luisterend oor, een groot empathisch vermogen en een confrontatie wanneer dat nodig is. Als spiritueel therapeut heb ik geen agenda, anders dan mijn hart voor jou of jullie open zetten. Er is geen vooropgestelde uitkomst wat betreft de oplossing. Door dit alles voelt men al snel de ruimte om zich vrij te uiten en dat is erg belangrijk bij spirituele therapie.

Sinds de laatste jaren ben ik ook werkzaam als karmisch en systemisch traumahealer. Veel relatieproblemen liggen verscholen in het grote onbewuste, bijvoorbeeld in de familielijn of karmische verbindingen. Dit kan veel inzichten creëren voor jou en jouw partner(s) en uiteraard overgedragen blokkades op te heffen. Lees ook op deze pagina wat anderen zeggen van mijn begeleiding op het gebied van relaties en Trauma Bevrijding Intensives, een vorm van begeleiding ontwikkeld door mij en mijn soulteam van gidsen, engelen en overledenen waar ik mee samenwerk. Ik schuw hierbij geen enkel thema. De invloed van bijvoorbeeld incest op het familiesysteem en op het leven van clienten. Hier lees je een verslag van een Trauma Bevrijding Intensive.

Over Liefde Delen

Ingewikkelde liefdesrelaties? Meerdere partners of geliefden? Ben je je tweelingziel tegengekomen of is jouw partner dat overkomen? Hoe ga je daar mee om? En nog belangrijker: hoe uit je jezelf naar anderen? Iedereen leert en blijft leren. In elke relatie kom je jezelf wel een keer tegen. Het belangrijkste is hoe je daar dan mee om gaat. Een spiritueel therapeut, zoals ik, geeft je de nodige inzichten en mogelijke oplossingen. Daarbij staat jullie belevingswereld centraal en ik pas me daar op aan. Juist door mijn ervaring is er altijd een warme bron van (h)erkenning en steun. Sinds 2005 begeleid ik mensen met ingewikkelde relaties en in 2009 heb ik mijn tweelingziel ontmoet. In 2011 ben ik mijn genezingsproces van borstkanker ingegaan en door de bundeling van al deze momenten, heeft mijn spirituele ontwikkeling een enorme toevlucht genomen. Ik voel feilloos aan wat nodig is, hoe ik jullie kan helpen en wat de juiste oplossingen kunnen zijn. Ik kan hierbij nieuwe wegen voor je openen, en het is aan jou om de nieuwe weg te gaan bewandelen en het pad vrij te houden. Zo blijf je altijd je eigen leider.

Spiritueel coach

Een spiritueel therapeut aan het zoeken? Graag help ik jullie verder. Neem gerust even contact met me op, zodat we een afspraak kunnen plannen.

https://www.liefdedelen.nl