Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Waarom je voor een refurbished bureaustoel kiest

Via Mauron heb ik mijn milieuvriendelijk kantoor ingericht. Sinds een halfjaar huur ik een kantoorpand, omdat mijn keukentafel niet meer voldeed. Deze moest natuurlijk ingericht worden, maar dit moest natuurlijk wel milieubewust zijn. Want daar draait mijn hele bedrijf om. Zodoende ben ik rond gaan kijken en kwam ik een tweedehands bureaustoel > die ik kon bekleden naar mijn eigen smaak. Dat vond ik wel interessant.

Mijn kantoor inrichten

Voor mijn bureaustoel kon ik kiezen uit 14 verschillende kleuren. De stoel zelf was van het Nederlandse top merk Ahrend. Daarnaast krijg ik 5 jaar garantie. Ik was niet alleen duurzaam bezig, maar kreeg ook nog eens een hele mooie deal. Zelf ben ik niet zo handig met schroevendraaiers en boutjes. Gelukkig de mensen van Mauron wel en wilde mij graag helpen met de opbouw van mijn kantoor.

Betere werkcomfort

Toen ik nog achter mijn keukentafel werkte kreeg ik al snel last van mijn rug. De stoel was niet iets te laag voor de tafel. Echt een andere werkplek had ik niet. Deze pijnklachten wilde ik nu voor zijn door een tweedehands zit en sta bureau aan te schaffen. Het is beter voor je rug. Want je kan van houding wisselen en daardoor belast je jouw rug, nek en schouders minder. Ook is het nog eens goed voor je productiviteit En natuurlijk moest het een tweedehands artikel zijn, in teken van duurzaamheid.

Meer personeel

Ik heb voor de zekerheid maar gelijk twee extra tweedehands Ahrend bureau’sgekocht. Als ik in een halfjaar kon uitbreiden naar een kantoorpand, dan kon ik in een paar maanden tijd vast ook extra personeel inschakelen. Dat was een doel waar ik op hoopte en het is gelukt! Mijn duurzaam bedrijf, heeft een volledig duurzaam kantoor. Echt iets op trots op te kunnen zijn!