Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Verkeersregelaars inhuren of de opleiding volgen?

Voor het inhuren van verkeersregelaars in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam zit u goed bij Opleiding Verkeersregelaar! Ook als u de opleiding tot verkeersregelaar zelf wilt doen, of voor uw werknemers, bent u hier aan het juiste adres. U krijgt altijd zeer ervaren verkeersregelaars voor uw project of evenement. Deze verkeersregelaars geven ook les in de opleiding! Het is dus gegarandeerd dat u bij deze organisatie echte vakmensen als verkeersregelaar of docent krijgt.

Verkeersregelaars inhuren

Het inhuren van verkeersregelaars bij Opleiding Verkeersregelaar kent vele voordelen. Alle verkeersregelaars die hier werkzaam zijn hebben al meer dan tien jaar ervaring. Zij kennen alle aspecten van het regelen van het verkeer en zijn daardoor uitermate geschikt voor uw evenement. Het is de bedoeling dat de weggebruiker ontzorgt wordt, een scherpe blik van de verkeersregelaar is daarbij zeker van belang! Daarnaast dragen de verkeersregelaars van Opleiding Verkeersregelaar geen kleding met reclame en ook de auto’s zijn reclamevrij. Zo werkt de verkeersregelaar echt voor u!

Opleiding tot verkeersregelaar volgen?

Het is bij Opleiding Verkeersregelaar ook mogelijk, naast het inhuren van verkeersregelaars, om zelf tot verkeersregelaar opgeleid te worden! Dit kunt u individueel doen, in een groep of plannen voor uw werknemers. De opleiding bestaat uit een blok theorie en een blok praktijk. Bij het theorie gedeelte leert u over de communicatie, wetten en regelgeving en krijgt u agressietraining. Bij het praktijk gedeelte gaat u de weg op met een docent. U gaat dan het verkeer regelen op een kruising! U leert hier alles over de aanwijzingen, de positie op de kruising en hoe u meerdere verkeersstromingen leert regelen. Daarnaast wordt er gelet op uw houding. Het is namelijk zeer belangrijk dat het lichaam ontlast wordt.

Als u de cursus individueel wilt doen, kunt u aansluiten bij een vooraf geplande datum. Het is ook mogelijk om dit met een groep van uw werknemers te doen maar bij groepen vanaf vier personen kunnen er ook in-company trainingen gegeven worden. De training wordt dan bij uw organisatie verzorgt. Het is ook voordeliger om het in een grotere groep te doen: hoe groter de groep is, hoe meer korting u krijgt!

Contact opnemen?

Wilt u contact opnemen om de cursus te plannen of om verkeersregelaars in te huren? Dat kan! U kunt een WhatsApp bericht sturen of bellen naar 0630177967 of 0545-842880. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

https://www.opleidingverkeersregelaar.nl/