Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Uw ervaren hekwerk specialist

Ons bedrijf is gevestigd in centraal gelegen Dodewaard te Gelderland.

Wat u ook kiest, De Wit Hekwerk maakt alle hekwerk op maat en geheel naar eigen wens. Doordat wij alle hekwerken op maat maken, past het hekwerk altijd en blijft er geen lelijk pasvakje over. Door deze duplexbehandeling geven wij een jarenlange garantie. Dus zoekt u een hekwerk in Hilversum en omtrek, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De Wit Hekwerken is de hekwerk specialist van Hilversum

Naast de juiste kwaliteit leveren vinden wij het ook erg belangrijk om een adviserende rol te hebben in de aankoop van een hekwerk. Een aankoop van een hekwerk is normaal gesproken een eenmalige investering en daar moet u uw leven lang plezier aan hebben. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Samen komen tot de juiste oplossing

Ons assortiment bestaat uit een grote verscheidenheid aan hekwerken. Zo produceren wij niet alleen onze sierhekwerken en sierpoorten in onze werkplaats op maat, maar ook al onze industrie poorten en schuifpoorten. Dit resulteert zich in een perfect passend hekwerk met de exacte afmetingen om U hekwerk wens te vervullen.

Omdat wij alles in eigen beheer produceren kunnen wij u ook een perfecte prijs/kwaliteit verhouding aanbieden in de omtrek van Hilversum. Wij hebben al vele klanten geadviseerd betreft hekwerk in Hilversum en omtrek. Wij staan u graag tot dienst!

https://dewithekwerk.nl/