Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Keramische tegels in je tuin, het kan tegenwoordig!

Door de combinatie van comfort en duurzaamheid wordt er in 2018 veel ingezet op het gebruik van keramische tegels in je achtertuin. Er zijn hier een aantal redenen voor maar als je nu al geïnteresseerd bent in de afbeelding zou ik even een kijkje nemen bij van Essen keramische tegels. 

Voordelen van keramische tegels

Naast het ongelofelijk strakke uiterlijk hebben de tegels velen voordelen. De tegels zijn namelijk kleurvast dus is het een zeer duurzame aankoop. Daarnaast zijn het vanwege de hardheid van de tegels slijtvaste tegels, wat het onmogelijk maakt om te bekrassen. De tegels zijn niet zwaar van gewicht, dus beslis je op je oude dag om de tuin zelf aan te leggen leent dit zich perfect! De grondstoffen zijn zeer algemeen, waarbij het vooral een mensen van klei en zand is vermengd met wat mineralen en kleurstoffen. Bij het bakproces wordt ervoor gezorgd dat de tegels hard worden.

Mooi en strak design

De uitstraling van keramische tegels kan bepaald worden door het kiezen van een specifieke print. Er is dus voor iedereen de mogelijkheid om een andere print te kiezen en zo je tuin te personaliseren. Het kan met de huidige techniek tegenwoordig zelfs zo gemakkelijk dat vrijwel elke tegel uniek kan zijn. Daarnaast is de uitstraling van de keramische tegel zeer strak en heeft het een prachtig design. Je waant je bijna in je eigen Thermen in de tuin en dat geeft een mooi gevoel van rust. Als je na het aanleggen van de tuin wat zakcentjes over hebt is het prachtig om een sauna erbij in de buurt te zetten, of een mooie jacuzzi. Dit maakt de tuin compleet af en zorgt ervoor dat jij gemakkelijk tot rust kan komen. Ben je nou geïnteresseerd in de aanschaf van keramische tegels? Klik dan op de website van van essen sierbestrating!