Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Traditioneel kamperen in de bossen van Lunteren

Traditioneel kamperen is wat veel mensen in gedachten hebben als ze aan kamperen denken en het is een ervaring die je met trots wordt aangeboden op Camping de Rimboe.

Maak je verblijf bijzonder

De camping biedt je unieke accommodatie aan. Ideaal voor degenen die geïnteresseerd zijn in kamperen, maar geen tent willen opzetten. Denk hierbij aan een barrel, campingpod en boslodge die allen voorzien zijn van elektriciteit en andere geweldige voorzieningen.

Voordelen van verblijven op Camping de Rimboe

Om het even welke accommodatie je kiest, een verblijf op de Veluwe is een geweldige manier om in contact te komen met de natuur en plezier te hebben met familie of vrienden. De Veluwe biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te verkennen, wat kamperen op Camping de Rimboe de perfecte optie maakt! Je zult merken dat de camping budgetvriendelijk en klantgericht is en dat er zowel op de camping als in de omgeving genoeg te doen is. Bovendien zijn er geweldige voorzieningen, zoals wasfaciliteiten met warm water, speeltuinen voor de kinderen en nog veel meer. Of je nu wilt ontsnappen aan de drukte met een gedenkwaardig avontuur of gewoon wilt ontspannen in de natuur, je vindt hier alle opties waar je dol op zult zijn.

Attracties en bezienswaardigheden in de buurt

De Veluwe is niet voor niets een populaire plek in Nederland die jaarlijks vele bezoekers trekt. Het is de thuisbasis van de Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem, die al bloeiden toen Amsterdam en Rotterdam nog maar dorpen waren. Daarnaast kun je op de Veluwe genieten van een indrukwekkende culinaire ervaring, de paleistuinen (Paleis Het Loo) die tot de mooiste van Europa behoren, wandel- en fietstochten, mountainbike paden, het Kröller-Müller Museum, molens, Burgers’Zoo en vele andere geweldige plekken om te bezoeken en te verkennen. Bovendien kan de veluwe zelfs zon en strand betekenen met de vele poelen en meren in de buurt.

https://derimboe.nl/kamperen/