Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Stoere, unieke, speelse en klassieke ringen op maat

Aparte trouwringen zijn helemaal in. Wil jij ook iets bijzonders voor die speciale dag? Neem eens een kijkje bij Bijzondere Trouwringen. Er zijn handgemaakte ringen met een bijzonder lijnenspel, exclusieve ringen met diamanten, chique ringen met een zwevende briljant, zwarte zirkonium ringen, palladium trouwringen en organische ringen met een infinity teken erop.

De traditie van het dragen van een trouwring bestaat al eeuwenlang. Het omdoen van de ringen is een officieel aspect van de huwelijksceremonie. Katholieken dragen de ring aan de linkerhand. Protestanten aan de rechterhand. Mensen die niet geloven of een ander geloof aanhangen, kiezen vaak voor links. De ring heeft een symbolische waarde. Aan het sieraad kun je geen begin en ook geen einde toekennen, net als aan de liefde voor elkaar! Wanneer iemand overlijdt, is het gebruikelijk dat de partner de ring gaat dragen achter zijn/haar eigen ring.

Bijzondere trouwringen van goud

Trouwringen van goud kunnen heel modern zijn. We geven een voorbeeld. De Tesoro is een gouden ring met diamant. Het subtiele edelsteentje is aangebracht tussen twee banen van goud. Het ontwerp is ongewoon en exclusief. De Tesoro is leverbaar in een breedte van 9,3 mm of 7,3 mm. Verder kun je kiezen voor 14 of 18 karaat geelgoud, roodgoud of witgoud.

Een ander hip model is de ring met zandstructuur. Dit model heeft de naam Maremonti meegekregen. De ring roept beelden op van zand, zee, golven en kliffen. Het goud is door middel van een speciale techniek mat gemaakt. Ook bij deze trouwring kun je kiezen voor 14 en 18 karaat geelgoud of roodgoud. De breedte kan 5,5 of 6,0 mm zijn.

De prijzen die bij de ringen staan, zijn slechts indicaties. De eerste reden hiervoor is dat het ontwerp altijd nog aangepast kan worden aan jouw wensen en eisen. Verder is het zo dat de prijzen van materialen als goud en zilver kunnen schommelen. De goudsmid van Bijzondere Trouwringen kan op verzoek ook een oude ring omsmelten tot een nieuwe of bij een oude ring een nieuwe maken. Er is van alles mogelijk!
 

 

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/