Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Stap met LED Design Holland over naar LED verlichting voor uw werkplaats

Is uw werkplaats op dit moment voorzien van TL verlichting maar wilt u graag overstappen naar LED verlichting? Als het gaat om LED verlichting op de werkplek is LED Design Holland de specialist.

Graag komen wij bij u langs om te kijken welke oplossing de beste is voor in uw werkplaats. De juiste lichtkleur en de juiste kleurweergave of CRI is bij werkplaatsverlichting van belang. Wij houden deze zaken dan ook nauwlettend voor u in de gaten. Daarnaast wordt ook de UGR waarde in de gaten gehouden. UGR staat voor Unified Glare Rating. Met de UGR waarde wordt aangegeven in hoeverre er sprake is van lichthinder of lichtverblinding in een ruimte. Hoe hoger de UGR waarde, hoe hoger de kans op verblinding. Bij een te hoge UGR waarde zal dus hinder ondervonden worden tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarom is het van belang dat de juiste verlichting toegepast wordt in de werkplaats. Onze specialisten zullen altijd het beste lichtplan softwarematig samenstellen, hierbij rekening houdend met de werkzaamheden en de indeling van de ruimte. Elke ruimte is anders, wij realiseren voor iedere ruimte de beste verlichting op maat.

Ten opzichte van conventionele verlichting biedt LED verlichting vele voordelen. U kunt met LED verlichting rekenen op:

  • Een lager energieverbruik, bereken uw ingeschatte besparing via de bespaarcalculator op onze site
  • Duurzaamheid
  • 100.000 branduren, waardoor de verlichting onderhoudsarm is
  • Een lage UGR en de juiste lichtkleur
  • Een helder lichtniveau dat gelijkmatig verdeeld is
  • Optimale besparing door een aanwezigheidsdetectie

Voor elk bedrijf zorgen wij voor verlichting op maat

Natuurlijk zijn we er bij LED Design Holland niet alleen voor werkplaatsverlichting. Voor elk bedrijf en bedrijfspand hebben wij de juiste verlichting. Voor elke branche bieden wij de perfecte oplossing. LED verlichting in een werkplaats vraagt andere eisen dan LED verlichting in een bedrijfspand.

Wij geven het beste advies en hebben een ruim aanbod in armaturen en verlichtingssoorten. Wilt u dat wij bij uw bedrijf langskomen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 076-888 3300 of een mail sturen naar info@ leddesignholland. nl.

 

https://www.leddesignholland.nl/