Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Sprinter als bedrijfsauto leasen

Leasen kan in de huidige tijd op veel manieren. Zo is een auto leasen voor privégebruik door middel van private lease heel gebruikelijk geworden. Toch is de leasevorm die de meeste mensen kennen de zakelijke lease. Bij deze vorm van leasen komen hele andere voorwaarden bovendrijven. Een lease auto zakelijk inzetten doe je namelijk op een manier die jouw onderneming ten goede komt. Je zoekt een auto waarmee je jouw werkzaamheden gemakkelijker kunt maken en jouw doelen beter bereikbaar worden. De vraag die je dan stelt aan jezelf is, welke auto past hier het best bij?

Zakelijk auto leasen 

Het is misschien niet altijd even gemakkelijk om te bepalen wat een goede bedrijfsauto is. Dit hangt immers ook af van het soort onderneming dat je hebt. Daarom is Mercedes Sprinter lease ook zo populair. De Sprinter is namelijk een bedrijfsauto die eigenlijk bij elke onderneming past. Dat komt omdat hij op alle mogelijke manieren is aan te passen. Zo is hij bijvoorbeeld als bestelbus, als variant met open laadbak en als variant met chassiscabine te krijgen. Daardoor past hij dus eigenlijk in elk type onderneming. Zeker wanneer je duidelijk hebt hoeveel laadruimte je wenst en op welke manier deze ingedeeld moet zijn.

Moderne auto

De Sprinter voldoet zo dus aan vrijwel alle moderne eisen. Dat is vooral te danken aan het feit dat Mercedes veel tijd heeft gestoken in de ontwikkeling van dit model. Door de grote laadruimte en het vermogen om duizenden kilo’s te vervoeren is hij vooral aantrekkelijk voor bedrijven met veel buitendiensten. Maar ook voor personenvervoer zijn verschillende varianten van het voertuig ontwikkeld. Daardoor past hij dus eigenlijk in elke bedrijfsstrategie. De kosten en de baten wegen daardoor gemakkelijk tegen elkaar op en het leasen van de Mercedes kan een goede deal worden genoemd.

https://www.autoleasecentrale.nl/