Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Spareribs kopen doe je bij het vleesatelier

Goede spareribs kopen kan soms nogal lastig zijn. Je wilt namelijk natuurlijk spareribs aanschaffen van een hoogwaardige kwaliteit waarvan het vlees praktisch van het bot afvalt. Als je mensen uitnodigt voor een gezellig barbecue of een lekker diner wil je ze natuurlijk wel verwennen. Dat kan zeker met de heerlijke spareribs van het vleesatelier. Als je de webshop bezoekt van het vleesatelier tref je een ruim assortiment aan van uniek en lekker vlees waaronder natuurlijk de spareribs. Met een bestelling bij het vleesatelier ben jij straks helemaal klaar voor het barbecue seizoen of een knus etentje thuis. Alles wordt gewoon bij jou thuis bezorgd. Klinkt goed toch?

Over de spareribs bij het vleesatelier

Een stuk vlees smaakt pas echt goed als het uniek en eerlijk is. Dat weten de inkopers bij het vleesatelier maar al te goed. Daarom gaan zij langs bij de boerderijen waar de dieren worden gehouden in landen zoals Argentinië en Afrika zodat zij zeker weten dat het vlees volmaakt is. Dit geld niet alleen voor klassiekers zoals spareribs maar ook voor bijzonder stukken vlees zoals struisvogel en kangoeroe. Het vleesatelier heeft over elke vleeswens nagedacht en daarom zijn er acht categorieën vlees te vinden op de website. Denk aan gevogelte, varkensvlees maar ook halal vlees. Er is voor iedereen wel wat.

Verschillende soorten Spareribs bij het vleesatelier

De echte spareribs liefhebbers zijn bij het vleesatelier aan het juiste adres. Want bij de webshop kun je kiezen uit verschillende soorten spareribs. Houd je van lekker veel vlees aan het bot? Ga dan voor de dikbevleesd spareribs voor een echte smaaksensatie. Ook de Iberico spareribs mogen er wezen vanwege zijn nootachtige smaak en malse vlees. Wil je liever voor een iets luxere variant gaan? Dan zijn de USA St. Louis Style Spare Ribs de perfecte match voor jou. Natuurlijk vind je ook normale spareribs op de website van vleesatelier die verkrijgbaar is in verschillende maten.

Spareribs afhalen of bestellen bij het vleesatelier

Bij het vleesatelier kun jij ervoor kiezen om je bestelling af te halen. Sinds 2020 heeft het vleesatelier een echt vleesatelier geopend op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam waar je kunt rondneuzen voor het perfecte stukje vlees. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bij jou thuis te laten bezorgen. Plaats je een bestelling boven de 50 euro? Dan hoef jij geen verzendkosten te betalen.