Grotemarkt beraad
Image default
Alarmsysteem

Slot laten openen door professionele slotenmaker

De Lockpicking Universiteit klusbedrijf is de gecertificeerde slotenmaker uit Amsterdam. Door onze 24 uur slotenservice kunt u dag en nacht bij ons terecht wanneer u bent buitengesloten of andere problemen heeft met uw hang- en sluitwerk. Ook in het weekend staat er een slotenmaker voor u klaar.

Naast onze slotenservice adviseren wij u ook graag over veilig wonen en de preventieve maatregelen die hier bij horen. De Lockpicking Universiteit timmerwerken is een klein bedrijf waar persoonlijk aandacht nog voorop staat. Ons bedrijf is in het bezit van politie keurmerk Veilig wonen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons advies ook daadwerkelijk hout snijdt.

 

Slot laten openen door een lockpicker

Buitengesloten zijn is erg vervelend. U kunt dan ook dag en nacht een beroep doen op onze 24 uur service. Direct een slotenmaker nodig? U kunt ons gratis bereiken op 0800-4445028. Een slotenmaker komt direct naar u toe om het probleem te verhelpen. U kunt ook tijdens het weekend gebruik maken van onze service. Voor meer informatie over onze 24 uur service kijkt u onder slotenservice.
 
Veilig wonen in Amsterdam is meer dan een extra slot op de deur. Met ons politiegecertificeerde keurmerk bent u bij ons verzekerd van een compleet advies. Zo kan een professionele slotenmaker u niet alleen adviseren over het gebruik van het juiste hang- en sluitwerk, maar ook over het strategisch plaatsen van bijvoorbeeld lampen. Verder kunnen wij ook voor u controleren of uw woning voldoet aan de voorschriften van het politie keurmerk. Wilt u meer weten over het keurmerk of inbraakpreventie kijk dan onder keurmerk veilig wonen.

  

Het openen van een slot met een lockpick gun

Wilt u direct in contact komen met een slotenmaker van de gebruikt maakt van de nieuwste lockpick methodes??. Bel dan gratis naar 0800-4445028.Wij sturen dan direct een ervaren slotenmaker naar u toe. Wanneer u meer informatie over onze producten of inbraakpreventie wilt, kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u direct advies wilt over inbraakpreventie kunt u ons ook bereiken op 0800-4445028 (gratis). Wij staan u graag te woord.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/lockpick-gun/