Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

SkinCeuticals, voor maximale huidondersteuning

Om de gezondheid van de huid te verbeteren werkt Van Lennep Kliniek met de producten van SkinCeuticals. Na jarenlang onderzoek gedaan te hebben naar huidkanker, heeft SkinCeuticals producten ontwikkeld waarbij de huid maximaal ondersteund en verbeterd wordt. Naast de behandelingen in de kliniek zijn er ook huidverzorgingsproducten voor thuis ontwikkeld. De SkinCeuticals Microneedling Treatment bij Van Lennep Kliniek biedt onder andere de volgende resultaten:

  • De huid wordt krachtiger en weerbaarder
  • De doorbloeding in de huid wordt beter
  • Fijne lijntjes en grove poriën verfijnen
  • De huidstructuur verbeterd en wordt gladder
  • Operatieve en/of traumatische littekens worden egaler
  • De huid wordt gestimuleerd nieuw collageen en elastine aan te maken
  • Vermindering van beschadigingen door de zon
  • Vermindering van rest-acne

Tijdens de behandeling worden er in de huidlaag, met behulp van hele fijne cosmetische naaldjes, kleine kanaaltjes gemaakt. Door het creëren van deze kanaaltjes worden de werkstoffen van SkinCeuticals met 80% sneller opgenomen in uw huid. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Dit komt doordat het even duurt voor de huid nieuw collageen en elastine aan zal maken.

Koop SkinCeuticals producten voor thuisgebruik bij Van Lennep Kliniek

Wilt u producten van SkinCeuticals kopen om thuis de gezondheid van uw huid te kunnen blijven verbeteren? Dan kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek. Deze geavanceerde huidverzorgingslijn is in onze kliniek in Den Haag en Oegstgeest verkrijgbaar. 

ZO Skin Health

Dermatoloog Dr. Zein Obagi heeft de cosmetische huidverzorgingslijn ZO Skin Health geïntroduceerd. De producten van ZO Skin Health zijn ook thuis te gebruiken, hierdoor kunt u uw huid ook thuis op een professionele manier verzorgen. Ten opzichte van andere huidverzorgingslijnen bevatten de producten van ZO Skin Health meer geconcentreerde formules, actieve ingrediënten en betere afleversystemen.   

Bij Van Lennep Kliniek kunt u uw huid laten behandelen met de producten van ZO Skin Health. Ook zijn bij ons de producten voor thuis verkrijgbaar. U kunt ZO Skin Health bij ons in de kliniek kopen of online bestellen via onze Obagi webwinkel. 

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/