Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Schuldhulpverlening in Rotterdam nodig? Bij dit bedrijf bent u aan het goede adres

In sommige gevallen is iemand zijn of haar schuld zo hoog opgelopen dat het probleem niet zelf opgelost kan worden. In dit geval moet een professional worden ingeschakeld. Bij Modus Vivendi bent u aan het goede adres voor schuldhulpverlening in Rotterdam of schuldsanering in Rotterdam. Moet u noodgedwongen gebruik maken van de diensten van het bedrijf? In dit artikel komt u er alles over te weten.

Schuldhulpverlening Rotterdam

De schuldhulpverlening in Rotterdam houdt in dat uw schulden, vaste lasten en lopende financiële verplichtingen in kaart worden gebracht en er aan de hand van die informatie wordt gekeken naar een oplossing om het probleem te verhelpen. Dit kan gedaan worden aan de hand van een derde partij die wil instaan voor de kosten van de schuldhulpverlening in Rotterdam. Als dit nog niet genoeg is, kunt u geholpen worden door middel van budgetbeheer.

Schuldsanering Rotterdam

Als u na een minnelijk schuldentraject nog steeds hoge schulden heeft, kunt u gebruik maken van de schuldsanering in Rotterdam. Dit verloopt via de rechtbank. Tijdens een zitting wordt uw situatie in kaart gebracht en vervolgens krijgt u te horen of u gebruik kunt maken van de schuldsanering of niet. Wordt u afgewezen en bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u in hoger beroep gaan. Er volgt ook altijd nog een eindzitting waar een eindrapport in wordt opgesteld.

Het bedrijf

Modus Vivendi is een bedrijf dat mensen met hoge schulden bijstaat. Het bedrijf is er écht voor de mensen. Er wordt gezocht naar de beste oplossing per situatie. De particulieren of bedrijven die schulden hebben zijn niet zomaar een nummer. Er wordt letterlijk voor hen gezorgd. De klanten worden op verschillende manieren geholpen, bijvoorbeeld door middel van advies, informatie, schuldbemiddeling en schuldsanering in Rotterdam, dwangakkoorden en beschermingsbewind. Het bedrijf doet er alles aan om zijn klanten zo snel en goed mogelijk uit de schulden te krijgen, zodat ze een nieuwe start kunnen maken.