Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

’s Ochtends leren, ’s avonds feestvieren met het motortheoriecertificaat op zak

Wil jij ’s ochtends beginnen met het aanleren van de motortheorie en ’s avonds een feestje kunnen vieren omdat je geslaagd bent? Dat kan als je meedoet met de theoriecursus motor van Motorcursus.nl! Ons doel is om jou binnen 1 dag alle theorie die je moet kennen voor het motor examen aan te leren, zo goed dat je in de middag examen kan doen voor je motortheorie bij het CBR. En natuurlijk in 1x slaagt.

Steengoede eendaagse theoriecursus

Hoe we dat doen? Met onze steengoede eendaagse theoriecursus die wij helemaal zelf hebben ontwikkeld. Tot in de puntjes is onze cursus uitgewerkt, zo goed dat hert overgrote deel van onze cursisten binnen 1x weet te slagen voor het examen.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met de motortheorie zal het je veel tijd kosten. Iedere vrije minuut die je hebt hang je boven de theorieboeken, die best heel saai en dik zijn. Dit vergt veel concentratie en inzet van jezelf, bovendien is het vrij saai om steeds alleen op je kamer te zitten blokken. Meerdere mensen zakken dan ook minimaal 1 keer voor het theorie examen. Zonde, je moet dan weer helemaal opnieuw beginnen met leren. En frustrerend, want je wilt natuurlijk maar één ding en dat is slagen!

Leren in een groep met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij werkt zeer doeltreffend. Daarom doen wij dit ook. Je leert als groep precies hetzelfde, krijgt een duidelijke, goed te volgen theorieles van onze docent en helpt elkaar tijdens de les en tijdens het oefenen met examens. Leren met en van elkaar is gewoon stukken leuker, gezelliger en effectiever.

Motor theoriecursus Amsterdam

Heb jij onwijs veel zin om in jouw woonplaats Amsterdam rond te toeren met je motor? Kan je dan ook niet wachten tot je het motor rijbewijs in handen hebt? Doe snel mee met onze cursus motor theorie Amsterdam en slaag meteen voor het theorie examen. Dezelfde dag ben jij de trotse eigenaar van het theoriecertificaat en ben je al halverwege met het bemachtigen van het rijbewijs!

https://www.motorcursus.nl/