Grotemarkt beraad
Image default
Woningen

Ramen prijzen

Verschillen tussen het Duitse Rehau-profiel en een nep.

Kunststof ramen gemaakt van het Duitse Rehau-profiel zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De prijs van kunststof ramen Rehau van een Duitse fabrikant kan niet te laag zijn, dus als u een aanbieding heeft gekregen om een ​​appartement of huis te beglazing tegen lage prijzen die aanzienlijk verschillen van de marktprijzen, dan is dit een reden om op uw hoede te zijn.

Bij het nastreven van besparingen worden kopers van PVC-ramen vaak geconfronteerd met nep.

Waar u op moet letten bij het bestellen van kunststof ramen van het Duitse Rehau-profiel

1. Lasermarkering op de voorkant van de vleugel, en dit wordt elke 25 cm herhaald. Als het plastic raam nep is, zal de fabrikant geen apparatuur kopen om het te markeren.

2. De officiële partner van Rehau zal een speciaal document hebben – een certificaat van overeenstemming, waarvan de authenticiteit wordt bepaald door de aanwezigheid van een merknaam met een hologram erop. Het certificaat geeft ook de geldigheidsduur en markering aan, precies hetzelfde als op de vleugel van een kunststof raam.

Tekenen van een raam van slechte kwaliteit door een nepprofiel
— Je moet het profiel zelf goed bekijken. De textuur moet glanzend zijn, de kleur moet uniform zijn, het oppervlak moet perfect egaal zijn. Als je bij het vasthouden van het plastic met je hand ruwheid, onregelmatigheden, microkrasjes voelt, dan is er een reden om na te denken of ze je nep willen verkopen.

— Beoordeel de kwaliteit van de elastiekjes. De officiële fabrikant van het Duitse profiel Rehau probeert het kunststof raam de meest esthetische uitstraling te geven door het zegel zo te verbergen dat het niet in het oog springt. Als de afdichtingstape te veel uitsteekt of op sommige plaatsen secties van verschillende dikte heeft, dan is dit een teken van een nep Rehau-profiel. Rubberstof of kruimels op elastiekjes spreken ook van een PVC-product van slechte kwaliteit.

Sub-kwaliteit-seal-gum.jpg
In het Duitse Rehau-profiel is de afdichtingscontour gesloten, de tape heeft geen breuken.
Wat moet u waarschuwen? Het elastiek wordt in delen gelegd, de segmenten overlappen elkaar of de plaatsen van hun verbinding zijn zichtbaar, sommige delen van de afdichting hechten niet goed aan het profiel.

— Het Duitse bedrijf Rehau heeft de wapeningstechnologie gepatenteerd. Het profiel heeft een gesloten lusversterker. Als u wordt aangeboden om kunststof ramen aan te schaffen waarbij het profiel van het versterkingscircuit niet gesloten is, dan is dit nep.

Bijkomende tekenen van een nepprofiel

Vouwen. In een raamprofiel van hoge kwaliteit is het recht, en in een nep kan dit element krom of beschadigd zijn.

Beschermfolie. Het Rehau-profiel wordt geleverd met een plakband die het beschermt tegen krassen tijdens installatie en transport. Het is voorzien van een bedrijfslogo en kan gemakkelijk worden afgescheurd. Maar op nepvensters is zo’n film misschien helemaal niet, of na het scheuren laat hij sporen achter. Het is belangrijk om te onthouden dat het logo op de beschermende tape moet passen bij het profielmerk.

Markering van de fabrikant. Als er geen markering aan de binnenkant van het profiel is, is dit nep.

Beslag moet apart van ramen worden geleverd. Maar namaakproducten worden vaak geassembleerd aangeleverd.

De afwezigheid van camouflage-elementen op de scharnieren duidt ook op nep.

Na het installeren van PVC-ramen, moet deze zorgvuldig worden geïnspecteerd. Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan de dichtheid van de vleugel (tegen het frame drukken). U kunt dit controleren met een vel papier door het in de opening te duwen en te proberen het eruit te trekken. Als het papier er gemakkelijk uit kan trekken, is de druk zwak. Er zijn drie opties: ofwel de vleugel is niet omgeschakeld naar de wintermodus, of het raam is defect, of er is een nep verkocht.

Als het gaat om het Duitse Rehau-profiel, zou het openen van de vleugel / het draaien van de handgreep niet veel moeite moeten kosten. Piepen en stoten zijn ook volledig uitgesloten.

Wat zijn de gevolgen van de aanschaf van raamconstructies van lage kwaliteit?

1. Kromming van het kunststof profiel. Dit defect zal leiden tot een overtreding van de afdichting van het raam, wat vervolgens tocht zal veroorzaken.

2. Vorming van schimmel op kunststof ramen als gevolg van condensatie op de glazen en waterinsijpeling vanaf de straat. De schimmel bederft niet alleen het uiterlijk, maar kan ook de gezondheid van mensen (dieren) schaden.

3. De rubberen afdichtingen zullen snel verslechteren. Een zegel van slechte kwaliteit zal eerst barsten en dan beginnen af ​​te brokkelen. Hierdoor gaan de warmte- en geluidsisolerende eigenschappen van kunststof ramen verloren.

4. Problemen met het openen / sluiten van de vleugel. Als de hardware vervalst is, kan dit problemen veroorzaken bij het aanpassen van het venster.

Gewetenloze verkopers besparen op bijna alles. Als er bijvoorbeeld onvoldoende absorberend materiaal in een isolatieglaseenheid zit, zal het beslaan. Overtreding van de technologie voor het vervaardigen van een kunststof profiel zal het uiterlijk aantasten, het frame zal na verloop van tijd geel worden en kan zelfs schadelijke geuren gaan afgeven. De levensduur van een nep is veel korter.

Om alle bovenstaande problemen te voorkomen, moet de koper weten hoe hij onderscheid moet makent Duitse Rehau-profiel van nep

 

Ramen prijzen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/