Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Prachtige Quay zonnebril high key en Chabo bags

Ik was al tijden op zoek naar een nieuwe zonnebril en een nieuwe tas. Normaal gesproken koop ik die producten altijd bij een budget proof winkel, zoals bij de H&M. Nu ik een vaste baan heb en niet meer alleen een bijbaan, kan ik het me veroorloven om eens te investeren in kwalitatieve accessoires zoals een zonnebril of een lederen tas.

Het liefst bestel ik die op een plek, zodat ik beide producten snel in huis heb. Het scheelt me ook verzendkosten, natuurlijk. Na een korte zoektocht in Google kwam ik al uit bij Damestassen&Zo. Daar heb ik een damestas gevonden, en zo! Vandaag vertel ik meer over de lederen tas en de zonnebril die ik daar kocht.

Quay zonnebril high key

Damestassen&Zo beschikt over een uitgebreid aan zonnebrillen van dit merk, waaronder de Quay zonnebril high key. Dit is een bekende bestseller, doordat hij geschikt is voor veel gezichten. Hij is er in een grote versie, en in een kleinere versie. Daardoor is er voor iedereen een geschikte bril te vinden van dit model. De bril heeft een driehoekige vorm en heeft platte glazen in een aviator vorm. Ik vind hem prachtig en ben voor de ‘grote’ uitvoering gegaan in de gunmetal rose kleur.

Prachtige Chabo Bags

Op de site van Damestassen&Zo staat dat ze heel blij zijn met hun collectie van Chabo Bags, en dat kan ik best begrijpen. De tassen van dit merk zijn allemaal gemaakt van runderleer en worden gemaakt in Indonesië. Bovendien wordt het leer daar gelooid met oog en respect voor het milieu. Daardoor hebben de tassen een natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben ze ook warme en rijke tinten. Iedere tas is uniek en levendig. En weet je? De tas wordt door gebruik alleen nog maar mooier! Ik heb gekozen voor de coco classic chain bag en ben er heel erg blij mee!

https://www.damestassenenzo.nl/