Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Pallet opzetranden bestellen voor uw bedrijf

Pallet opzetranden bestellen

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar pallet opzetranden die u kunt bestellen? Daarvoor bent u bij Van Lohuizen Pallets GmbH aan het juiste adres. In ons assortiment treft u zowel nieuwe als gebruikte pallet opzetranden aan, waardoor er voor ieder budget wel een pallet opzetrand te koop is! Met deze pallet opzetranden kunt u de zijkanten van uw pallets goed afschermen.

Handig wanneer u de producten die u óp de pallets plaatst graag zo goed mogelijk wilt beschermen.

Gebruikt u hiervoor geen pallet opzetranden? Dan is het risico groter dat de producten van buitenaf beschadigd kunnen worden. Bijvoorbeeld tijdens het vervoer van de producten of tijdens de opslag. Dat zou zonde zijn, nietwaar? Pallet opzetranden bestellen bij ons van Van Lohuizen Pallets GmbH kan beschadiging van de goederen voorkomen worden. Heeft u nog vragen over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van nieuwe pallet opzetranden of tweedehands opzetranden?

Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij van Van Lohuizen GmbH helpen u van harte verder!

Diverse pallet opzetranden bestellen

Bij Van Lohuizen Pallets GmbH kunt u diverse pallet opzetranden bestellen. Zo beschikken wij over pallet opzetranden die op een europallet (120 cm × 80 cm × 20 cm) geplaatst kan worden. Daarnaast kunt u ook een pallet opzetzand bestellen die op een display pallet (80 cm × 60 cm × 20 cm) past!

U heeft hierbij de optie om voor nieuwe exemplaren te kiezen, of juist voor tweedehands pallet opzetranden te kiezen. Bestel ze per 50 stuks of juist los per stuk. Kiest u voor de nieuwe variant? Dan zijn deze voorzien van het ISPM-15 merkteken.

Tevens hebben deze palletranden een hittebehandeling ondergaan. Door deze hittebehandeling bent u verzekerd van het feit dat er geen schadelijke organismen meer in het hout van de pallet opzetranden zitten. Kiest u liever voor tweedehands opzetranden of gebruikte opzetranden? Dat kan! Deze tweedehandse opzetranden onderverdeeld in diverse kwaliteitscategorieën, waardoor u een keuze kunt maken uit een ruim aanbod van gebruikte pallet opzetranden. Wilt u zelf palletranden bestellen? Dat kan gemakkelijk via onze webshop!

Pallet opzetranden bestellen: de voordelen

Bent u benieuwd naar de voordelen van bij Van Lohuizen Pallets GmbH pallet opzetranden bestellen? Wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet, zodat u zelf een overweging kunt maken wat betreft de pallet randen:

  • Allereerst beschikken wij over veel kennis en ervaring
  • U kunt zowel gebruikte als nieuwe palletranden bij ons kopen
  • De pallet opzetranden zijn altijd van uitstekende kwaliteit
  • U ontvangt van ons al binnen 2 uur een gratis offerte. Dit op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur
  • Betalen gaat altijd veilig middels iDeal of een overboeking
  • De levering is razendsnel binnen: al binnen 3 werkdagen uit eigen voorraad

Zelf pallet opzetranden bestellen

Wilt u zelf pallet opzetranden bestellen zodat u de gewassen en goederen die in de houten pallets zitten kunt beschermen en veilig kunt opslaan en vervoeren? Dit kan heel eenvoudig via onze webshop. Heeft u een grote bestelling? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook wanneer u een vraag heeft over de nieuwe of gebruikte pallet opzetranden die u bij ons kunt bestellen kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers.

Neem hiervoor contact op met onze sales en logistics manager. Hij is op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar! Hij helpt u graag verder met het bestellen van pallet opzetranden, of die nu nieuw of tweedehands zijn.

https://webshop.palletranden.com