Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Oude groepenkast vervangen

Waarom zou jij een oude groepenkast vervangen? Er zijn veel redenen waarom jij een oude groepenkast zou vervangen. Reden 1 is dat de oude groepenkast meer stroom verbruikt dan nieuwe groepenkasten en dat is doordat de oude groepenkasten niet meer zo goed werken als dat het kon. Reden 2 is dat je te weinig groepen hebt op de groepenkast en dat je een dus meer groepen wilt hebben voor bijvoorbeeld een inductieplaat of een vaatwasser als je die net hebt aangeschaft. Reden 3 is dat de nieuwe groepenkasten veiliger zijn gemaakt dan het was. Er zijn nieuwe regels gekomen voor de groepenkasten en daarom zijn ze nu veiliger en beter voor je huis. De nieuwe zijn ook kleiner dan die van vroeger. Ze hebben het expres kleiner gemaakt, zodat meer in de meterkast kan zitten en dat je meerdere apparaten dus in de meterkast kan doen.

Elektriciens vervangen de oude groepenkasten

Elektriciens moeten tegenwoordig nog steeds groepenkasten vervangen en oude stoppenkasten. Ze moeten dit doen, omdat de oude stoppen en groepenkasten niet meer zo goed werken als vroeger. Ze zijn allebei niet meer zo veilig, doordat de regels niet zo goed waren en de technologie niet zo goed ontwikkeld was als nu. Als je een oude groepenkast hebt dan moet je ook vaker kijken dan normaal of je groepenkast nog wel goed werkt, omdat de kans veel groter is dat er iets kapot is aan de groepenkast. 

Waarom zo snel mogelijk je groepenkast vervangen

De nieuwe groepenkasten zijn veiliger en je kan meer groepen op je groepenkast zetten dan hoe het eerst was. De groepenkasten zijn verbeterd en gemoderniseerd. Elektriciens kunnen voor je de oude groepenkasten vervangen naar de nieuwe groepenkasten zonder moeite. Elke dag plaatsen ze wel nieuwe groepenkasten voor klanten die het vervangen willen hebben.