Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Online VW Bus onderdelen bestellen

Is je blik Kever olie bijna op? Heb je haast met dat ene onderdeel voor je oldtimer bus? In de webwinkel van Paruzzi vind je zeker wat je zoekt. Vrijwel de gehele collectie is op voorraad. Dit betekent dat jouw bestelling direct verzonden kan worden. Soms moet een artikel uit de magazijnen in Duitsland komen. Is dat het geval, dan is de levertijd niet langer dan twee weken. We geven wat voorbeelden van parts die je vandaag kunt bestellen:

-een HJS afdichtring tussen uitlaatpijp en demper met origineel nummer 357 253 137 en Paruzzi nummer 71007;

-een aluminium T-handle versnellingspook knop van het eigen Paruzzi merk, nummer 00511;

-een 123 ontsteking zonder vacuüm voor carburateur motoren van het merk 123ignition, het Paruzzi nummer is 02245 en het originele nummer luidt 123/VW-R;

-een Paruzzi dashboardkastje klep met scharnieren, origineel nummer 221 857 123, Paruzzi nummer 20517.

Vind online de parts die je nodig hebt

Groot voordeel van online bestellen bij Paruzzi is dat ieder afzonderlijk item met foto en uitgebreide beschrijving op de site staat. Bij alle VW onderdelen staat tevens vermeld voor welk type het geschikt is. Je weet dus precies wat je koopt en of het de goede uitvoering is.  Bij veel parts staat een blokje met ‘Meer informatie’. Klik je daarop dan verschijnen aanvullende opmerkingen en extra foto’s. Als je een aantal parts nodig hebt, adviseren we je alles in één keer te bestellen. Kom je uit op of boven €50,00 dan is opsturen gratis. Betalen kan via PayPal, creditcard of iDeal. Wil je cash afrekenen, dan wordt  je verzocht naar Paruzzi in Yerseke te gaan. Je kunt het bestelde dan direct meenemen.

Fans van Paruzzi attenderen we erop dat de VW Classic webshop ook op sociale media actief is. De tweets op @Paruzzi zijn afgeschermd. Laat de klantenservice weten dat je geïnteresseerd bent en je krijgt voortaan toegang. De borden en pins op Pinterest zijn openbaar. Dit geldt ook voor de Facebook-pagina. Op werkdagen kun je via Facebook chatten met de medewerkers van Paruzzi.

https://www.paruzzi.com/