Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Onderdelen en accessoires voor BMW

Er zijn veel soorten onderdelen en accessoires die je bij BMW shop Offenga kunt kopen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten wielen en velgen die je kunt krijgen ter vervanging van je oude auto velgen. Je kunt bij verschillende winkels terecht voor wieldoppen, wielstellen, velgen, banden, wielbouten en spoorverbreders, wieldoppen en stickers, ventielen, sensoren, sneeuwkettingen en reservewielen. Elk van deze categorieën heeft verschillende producten die kunnen worden gebruikt om je BMW wielen en banden samen met de bijbehorende accessoires te vervangen. Ga bij het vervangen van deze onderdelen naar een winkel om er zeker van te zijn dat de montage van je wielen, banden en accessoires goed vastzit. Je kunt dit echter ook zelf doen, zolang je weet hoe je dit moet doen en over het nodige gereedschap beschikt om het vervangen van wielen en wiel accessoires mogelijk te maken.

Wielen, velgen en banden

Wieldoppen zijn een van de vele essentiële BMW onderdelen die je kunt kopen. Het is een metalen of plastic onderdeel in de vorm van een schijf. Deze kan op het midden van je wiel worden geïnstalleerd. Het doel van dit auto onderdeel is om je wiel te beschermen tegen verschillende soorten vuil en puin die je wielen zullen tegenkomen tijdens het rijden.

Wielbouten

Wielbouten in elk type auto kunnen zoals het hoort door een nieuwe worden vervangen. Dit type auto onderdeel zorgt er namelijk voor dat de onderdelen van je wiel intact blijven. Met veilige en hoogwaardige wielbouten hoef je je geen zorgen te maken over breuk of ongelukken wanneer je op verschillende soorten terrein rijdt. Wielbouten zijn er in verschillende variaties zoals M14x1.25, M14x1.5, M12x1.5 en nog veel meer.

Banden

Banden zorgen ervoor dat je auto over verschillende soorten terrein kan rijden. Er zijn veel verschillende autobanden die compatibel zijn met BMW’s. Je hebt de Bridgestone Blizzark LM-25 195/55R16 87H, Wintermaster Hifly 225/45R17 94H, Goodyear Eagle Ultra Grip winterband 225/50R16 92H/ Bridgestone Dueler H/P Sports 205/55R17 91V, Dunlop SP Sports 01 225/45R17 91V en veel meer. Informeer eerst bij een BMW specialist om de juiste banden te krijgen die compatibel zijn met je auto. Het is ook belangrijk om na te denken over het type wegen waar je over zult rijden. Dit zal je helpen bij het kiezen van de juiste banden.