Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Nachtzweten verminderen

Heeft u last van nachtzweten in bed?

Kunt u ‘s nachts niet slapen, omdat u last heeft van nachtzweten in bed? Dit bevordert de nachtrust niet. U kunt bovendien een verstoorde slaap hebben vanwege het feit dat u een hoop vocht verliest. Het zweet verliezen kan meerdere oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een deken dat te dik is. Als het dertig graden is en uw deken is te dik dan kunt u het warm krijgen en vocht moeilijker verliezen. Met dit artikel willen wij u tips en informatie geven om lekker te slapen. Het doel is om minder te zweten in bed, dat zorgt ervoor dat u weer heerlijk slaapt zonder een stinkend bed te hebben.

Er zijn verschillende manieren om nachtzweten tegen te gaan. Wij zullen voor enkele tips op een rijtje zetten. De belangrijkste tip is: ga ontspannen uw bed in. Zorg dat u de moeilijke dingen van de dag hebt afgesloten en dat u niet met teveel spanningen naar bed gaat. Als u zenuwachtig bent kan uw lichaam zweet produceren. Om ontspannen naar bed te gaan zijn er verschillende manieren. U kunt een boek lezen, naar muziek luisteren of een stukje wandelen. Zoek voor uzelf uit wat de prettigste manier is om tot rust te komen. Dit vermindert voor een groot gedeelte het transpireren. Een andere tip is om risicovolle middelen te verwijden. Het is bijvoorbeeld niet goed om voor het slapen gaan nog een glaasje alcohol te drinken. Alcohol kan veel invloed hebben op uw transpiratie. Probeer een halfuur voordat u gaat slapen geen alcohol meer te drinken. Heeft u dit wel gedaan? Wacht dan een half uur voordat u gaat slapen en drink voldoende water. De laatste belangrijke tip is zorg ervoor dat het bed goed ademt. Hiermee bedoelen wij dat het bed van bepaald materiaal moet zijn om het zweet af te voeren.

Zweet u toch nog? Zorg dan voor voldoende hygiëne. Het is belangrijk om uw kussen te wassen! Is uw dekbed nat van het zweet maak hem dan goed schoon. Het allerbelangrijkste, uw matras reinigen! Het bed is dan schoon en fris en de kans is klein dat er veel ongewenste bacteriën in het bed nestelen.

https://dekbedenzo.nl/
Grotemarktberaad

hallenbouw

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.