Grotemarkt beraad
Image default
Woningen

Moderne zwarte binnendeuren? Mijndeurenwinkel.nl heeft ze op voorraad!

Een zwarte deur in huis is helemaal in. Topmerken als het om mooie, strak vormgegeven deuren gaat, zijn onder meer Weekamp, Austria en Skantrae. Van alle drie geven we een voorbeeld. De SSL4027 is een Skantrae binnendeur met een boven- en onderdorpel van 6 cm breed. De roedes zijn 4,5 cm. Hij heeft vlakke panelen en een haaks profiel van 90 graden. De deur is leverbaar in opdek en stompe uitvoering. Uit de Austria binnendeur collectie lichten we de Lero Negno Desio toe. Hij heeft massief houten stijlen en dorpels van HDF panelen. Je kunt kiezen uit de volgende breedtematen: 73, 78, 83, 88 en 93 cm. Qua hoogte zijn de opties: 201,5 cm, 211,5 cm en 231,5 cm. De deur heeft een zwarte grondlaag en is voorzien van een slotgat- en voorplaatboring. Een Weekamp binnendeur die we aanraden is de WK6306 C. Het glas is in de deur opgesloten oftewel er zijn geen glaslatten. De uitstraling is hip en industrieel. De deur heeft een recht profiel (C3) en vlakke panelen. De tussendorpels zijn geïntegreerd.

Naast deuren ook bijpassende producten verkrijgbaar

Naast deuren zit je voor bijpassende producten ook goed bij Mijndeurrenwinkel.nl. Sloten, scharnieren en freesmallen zijn volop verkrijgbaar. Dit geldt ook voor binnendeur-, buitendeur- en schuifdeurbeslag. Beslag is in dit geval een verzamelbegrip voor alles in, rond en op een deur: deurdrangers, deurklinken, deurkloppers, deurknoppen, hang- en sluitwerk, tochtstrippen en scharnieren. We beschrijven twee deurklinken van goede kwaliteit. De Timeless 1932 XL, met zelfverend mechanisme, heeft een rond rozet van mat nikkel. De zwarte hendel is gemaakt van ebbenhout. Deze deurkruk van het Formani label is 120 mm lang. De diameter van het rozet is 50 mm. Kuba, zo heet de verfijnd vormgegeven deurklink van Intersteel. Hij heeft een rond rozet. De kleur is matzwart. Voor alle deurklinkers geldt dat ze standaard in een set van 2 worden geleverd: 1 voor de binnenkant, 1 voor de buitenkant.

Vragen over hier besproken en andere producten van Mijndeurenwinkel.nl kun je stellen aan het serviceteam: 0252 347 395.

https://www.mijndeurenwinkel.nl/