Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Legaal paddo’s kweken met uw eigen paddo growkit

Een veelgestelde vraag van mensen die geïnteresseerd zijn in paddo’s is: zijn paddo’s eigenlijk wel legaal. In de meeste landen ter wereld zijn paddo’s illegaal maar in Nederland dus niet. Toegegeven, sinds 1 december 2008 mogen smartshops geen paddo’s meer verkopen. Echter is het niet verboden om zelf paddo’s te kweken voor eigen gebruik. Voor het kweken van paddo’s zijn daarom speciale paddo growkits te koop. In deze blog gaan we wat dieper in op het fenomeen paddo’s en de paddo growkits.

Paddo’s: wat is het precies?

Paddo’s, een verzamelnaam voor verschillende soorten paddenstoelen met bewustzijnsveranderende of hallucinerende werking, is eigenlijk een soort schimmel waarin de stof psilocybine of psilocine zit. Deze stof wekt een soort tijdelijke trip op bij mensen waardoor men de werkelijkheid ervaart op een andere manier. Wanneer slechts een kleine dosering van deze stof geconsumeerd wordt, ook wel microdosering genoemd, zult u voornamelijk positieve effecten merken. Microdosering kan leiden tot het verhogen van uw alertheid en concentratievermogen, een positievere stemming, het verbeteren van fysieke prestaties en een positievere en stabielere stemming. Pas bij grotere hoeveelheden paddo’s zult u negatieve effecten gaan merken zoals bijvoorbeeld een trip.

Paddo’s kweken met een paddo growkit

Zoals eerder benoemd worden paddo’s dus niet meer verkocht in smartshops. Wilt u alsnog de positieve effecten van paddo’s ervaren, dan kunt u deze zelf kweken met uw eigen paddo growkit. Vaak krijgt u alle ingrediënten die u nodig heeft bij de kit inbegrepen. Bij het kweken is het belangrijk om de paddo’s te voorzien van voldoende frisse lucht, vocht en de juiste temperatuur. Rond de 23 graden is de meest ideale temperatuur voor een optimale oogst. Houd er rekening mee dat het groeien van deze paddo’s puur voor eigen gebruik is. Het doorverkopen ervan is streng verboden.

Growkits van Dutch Micro Dosing

Bent u benieuwd naar de effecten van microdosering en overweegt u om zelf paddo’s te kweken? 

Bij Dutch Micro Dosing haalt u uw eigen growkit in huis om paddo’s van uitstekende kwaliteit te kweken. Het assortiment bestaat uit paddo’s met verschillende sterktes en ervaringen. Bezoek de website van Dutch Micro Dosing om je te laten informeren over de verschillende pakketten.

https://dutchmicrodosing.com/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het vinden van de perfecte shutters

Een sfeervolle zwarte keuken

Zo zet jij een sauna in elkaar