Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Kunststof kozijnen laten plaatsen? Hoe gaat dat?

Laat u nieuwe kunststof kozijnen in uw woning monteren of plaatsen? Waar moet u dan allemaal rekening mee houden? EA-Kunststoftechniek legt uit.

Voorafgaand aan de montage van uw nieuwe kozijnen zijn er bepaalde zaken die u moet doen en moet weten. Meestal heeft het bedrijf u al vooraf geinformeerd over de te verwachten werkzaamheden.

”In elk geval wel bij ons”, aldus de eigenaar van EA-Kunststoftechniek. Wij informeren mensen altijd over alle zaken die aan bod komen, varierend van montage tot dingen die mensen zelf moeten doen. Eigenlijk hoeft u zelf als klant niet veel te doen, maar wel dient u te zorgen dat we overal goed bij kunnen. Dus bij alle te vervangen kozijnen ongeveer een meter tussenruimte zodat onze monteurs voldoende bewegingsruimte hebben. 

Schuco kozijnen

We zien veel grote verschillen in de montagewijze. Een goed bedrijf legt u vooraf duidelijk uit hoe er gemonteerd gaat worden. Ook zien we helaas veel hele grote kozijnen die met een verkeerd profiel gemonteerd zijn. Wij van EA-Kunststoftechniek adviseren vooral bij grote puien eigenlijk om alleen met Schuco genoegen te nemen. Juist door het gewicht van het steeds dikker wordende glas is het zaak om vooral een sterk en stevig kunststof kozijn te kiezen. 

Enkele jaren geleden zijn veel ZZPérs zelfstandig aan de slag gegaan om toch enige inkomsten te behouden. Daardoor zijn prijzen onder druk komen te staan, maar wel met verlies van kwaliteit. 

We snappen het wel, voor veel mensen is een kozijn niet meer dan een kozijn, en de meesten zien niet de belangrijke verschillen waardoor vaak een slechte keus gemaakt of geadviseerd wordt, vanwege de lage prijs.

Lage prijzen voor de beste kunststof kozijnen

Daarom zijn wij zo scherp met onze prijs. Wij laten zien dat ook met kwaliteit kunststof kozijnen prima te concurreren valt met andere scherpe prijzen. Wij leveren Schuco kozijnen, met prijzen waar minder goede profielen nog niet aan kunnen tippen.

Een groot deel komt door onze ervaring, zegt de eigenaar van EA-Kunststoftechniek. Onze monteurs weten door jarenlange ervaring perfect hoe ze op de best mogelijke wijze een schuco kozijn moeten plaatsen. Daardoor kunnen we goed, snel en scherp werken. 

Natuurlijk moeten wij ook verdienen, maar de prijzen die andere bedrijven soms vragen zijn absurd. Vaak betalen mensen teveel voor vertegenwoordigers, dure leaseautos’s en externe montage en productiekosten.

We werken geheel volgens VKG richtlijnen, en mensen betalen achteraf. Een groot voordeel omdat klanten zo weten dat ook alles wat vooraf besproken is in verband met de montage ook nagekomen wordt.

Betaling na montage

”We zijn heus niet het enige goede bedrijf hoor, maar zeker wel een van de meest toonaangevendste. We zien ook andere bedrijven die netjes werken, en redelijk prijzen vragen. Maar we waarschuwen wel om nooit aan te betalen. Goede bedrijven zijn niet bang om geen geld te krijgen. Bij ons betalen mensen graag. EA-Kunststoftechniek levert boven verwachting”, lacht ie.

In elk geval, als u kunststof kozijnen kopen wilt en geen rare verrassingen tegenkomen wilt, kijk dan vooral op onze website. Deze vindt u op: https://ea-kunststofkozijnen.nl

 

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/