Grotemarkt beraad
Image default
Winkelen

Klassieke tassen van Mutsaers en Plevier

Dit zijn de mooiste leren tassen

Leren tassen zijn enorm populair, want niets is zo mooi als de geur van topkwaliteit leer en de patina op een met liefde gedragen leren tas. Niet gek dus dat er veel tassenmerken zijn die zich specialiseren in leren tassen, want door de populariteit valt hier veel geld mee te verdienen. Mutsaers en Plevier zijn bijvoorbeeld twee bedrijven uit Nederland die al decennialang ervaring hebben met het maken van leren tassen. In dit artikel vertellen we je wat meer over deze Nederlandse merken.

Mutsaers tassen

Mutsaers is een familiebedrijf dat in 1962 is opgericht door Jan Mutsaers. Inmiddels is de derde generatie alweer bezig met het maken van de mooiste tassen van Italiaans leer in hun eigen werkplaats in Kaatsheuvel. Wat je zoal kunt verwachten van Mutsaers? Klassieke en tijdloze tassen zoals aktetassen en dokterstassen, maar ook reistassen, rugzakken en laptoptassen behoren tot de collectie. De tassen zijn handgemaakt en er wordt alleen gebruik gemaakt van premium kwaliteit leer, dus je kunt verwachten dat de tassen eindeloos mee zullen gaan. En gaat er onverhoopt toch iets stuk, dan biedt Mutsaers een reparatieservice aan.

Plevier tassen

Plevier maakt sinds 1988 leren business tassen en laptoptassen. De collectie verschilt wel een beetje met die van Mutsaers en dit komt doordat Plevier voornamelijk laptoptassen en – sleeves maakt. Voor elke denkbare laptop formaat kun je bij Plevier terecht! De collectie van Plevier bestaat uit klassieke tassen (de Vintage collectie), maar eigentijdse modellen zoals de tassen uit de Urban collectie zijn ook prachtig. Plevier maakt net als Mutsaers gebruik van topkwaliteit leer en dus kun je verwachten dat je jarenlang plezier zult hebben van je tas!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, keyword analyse en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/