Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Klantenservicetelefoon.nl is hét adres voor alle belangrijke telefoonnummers

Op de site Klantenservicetelefoon.nl vind je een overzicht van klantenservicenummers en websites van populaire webshops, instellingen en bedrijven. Een voorbeeld is Esprit. De klantenservice van Esprit is op diverse manieren te bereiken. Via het telefoonnummer 0900-1850 kom je direct in verbinding met de klantenservice van de modeketen. Handig als je snel wat wilt weten of een artikel wilt ruilen.

Naast deze essentiële info kun je op Klantenservicetelefoon.nl ook terecht voor leuke feitjes en weetjes betreffende bedrijven. Zo is de internationale keten Esprit in 1968 opgericht. De huidige hoofdvestigingen bevinden zich in Duitsland en Hong Kong. Wat je misschien niet weet, is dat het label edc ook onder Esprit Holdings valt. De online verkoop is, net als bij veel andere retailers, de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. De collectie van Esprit is het best te omschrijven als casual en sportief. Naast alledaagse mode kun je ook fitness- en skioutfits bestellen. En check vooral ook de vele trendy accessoires. 

Otto bereiken via telefoon?

Dit is het telefoonnummer als je snel en gemakkelijk een medewerker van de klantenservice van Otto wilt bereiken: 0900-1850. Op de website van Otto vind je veel handige gegevens over bestellen, bezorgen en garantie. De medewerkers zijn eventueel ook te benaderen via social media. Maar voor snel antwoord op je vraag of klacht kun je het beste even bellen.

Wist je trouwens dat Otto aanvankelijk alleen schoenen verkocht? Anno nu is de winkel een vertrouwd adres voor zowel dames-, heren- als kinderkleding. Maar het assortiment is groter. Zelfs vloeren, konijnenhokken en vaatwassers kun je bestellen via Otto. Tot slot wijzen we je er graag op dat je via Klantenservicetelefoon nog veel meer telefoonnummers kunt achterhalen. Bij de volgende shops koop je vast wel eens iets: Blokker, C&A en Skala.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/