Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Kewodak, een betrouwbare dakdekker in Rotterdam en omgeving

Zoekt u een betrouwbare dakdekker in Rotterdam of daar in de regio? Dan moet u zeker bij ons zijn! Wie zijn wij? Wij zijn Kewodak, een dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn. Wij bestaan al langer dan 35 jaar. Al die jaren doen wij niks liever dan een dak opklimmen om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om het repareren, renoveren, vervangen of onderhouden van platte daken, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij hebben veel kennis van zaken door onze jarenlange ervaring. U weet met ons dus zeker dat u een echte vakman uw dak opstuurt. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Heeft u beschadigingen gezien op uw dak of heeft u last van een lekkage? Wacht dan niet langer en schakel ons in. Wanneer de schade nog niet te groot is kan deze prima gerepareerd worden. Maar als er al flink veel vocht in de dakbedekking is getrokken kan het zijn dat de gehele dakbedekking vervangen moet worden. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vele malen duurder dan een reparatie aan het dak.

Dakbedekking vervangen? Denk eens na over een groen dak

Is het toch nodig om de gehele dakbedekking te vervangen? Dan is het zeker de moeite waard om eens naar de verschillende mogelijkheden voor op uw dak te kijken. Een dak dat erg in opkomst is, is het groene dak. Een groen dak is voorzien van beplanting. Een groen dak ziet er niet alleen gezellig en mooi uit, het zorgt ook voor extra warmte. Dit is voordelig voor uw stookkosten.  

De gemeente Rotterdam stimuleert het aanleggen van groene daken. De redenen hiervoor zijn:

  • Regenwater wordt goed opgenomen door een groen dak en vertraagd afgevoerd. Hierdoor raken riolen niet zo snel overbelast bij flinke regenbuien
  • Stofdeeltjes uit de atmosfeer worden opgevangen door een groen dak. Dit gaat de luchtverontreiniging tegen

Maak een afspraak en maak vrijblijvend kennis met ons

Wilt u ons dakdekkersbedrijf inschakelen voor een reparatie aan uw dak of wellicht om vragen te stellen over alle mogelijkheden op uw dak? Wij komen graag vrijblijvend met u kennismaken!

https://www.kewodak.nl/