Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Karin’s Health & Wellness

Karin’s Health & Wellness is een wellnesscenter en sportschool in Tiel. Je kunt hier terecht voor zowel inspanning als ontspanning.

Health

In het centrum bieden we je vele leuke groepslessen om je fitter te voelen, zoals Zumba, BodyPump, Yoga, BBB, Crossfit en Steplessen. De lessen worden zowel overdag als ’s avonds en in het weekend gegeven, zodat iedereen de kans krijgt om zich in het zweet te komen werken. Zo kan jij je werk en privéleven perfect op je fitnessschema afstemmen. Wij bieden ook verdedigingslessen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar aan.

Ben je geen fan van groepslessen? In de gezellige fitnessruimte vind je alle nodige toestellen om een stevige workout te kunnen doen. Samen met onze coaches werk je aan jouw persoonlijk doel. Zoek jij nog een leuke en kleinschalige fitness in Tiel? Kom dan sporten bij Karin’s Health & Wellness!

Wellness

Heb je na het sporten of een zware werkdag zin om te relaxen? Zowel leden als niet-leden van de fitnessclub kunnen, op afspraak, gebruik maken van de heerlijke saunafaciliteiten. Het wellnesscenter beschikt over een Finse sauna, een stoombad en een jacuzzi. Voor een romantisch avondje met je partner huur je de saunafaciliteiten voor enkele uurtjes af.

Je kunt er ook genieten van een heerlijke massage, zoals een Thai Yoga massage die zich concentreert op de energiebanen in het lichaam. Tijdens een kruidenstempel massage wordt het lichaam tot rust gebracht door middel van warme kruidenbundels en hun aroma’s. Combineer een aantal uurtjes sauna met een ontspannen massage. Je kiest bij het wellnesscenter uit verschillende arrangementen. Zo heb je het All You Need Is Wellness arrangement dat toegang tot de spa combineert met een Thai Yoga massage. Of ga all in met Karin’s Choice Verwen arrangement, waarbij je ook nog een Japanse Facelift massage krijgt.

https://www.karinshealthwellness.nl/