Grotemarkt beraad
Image default
Media

Je online marketing zelf doen of uitbesteden?

Als we gaan kijken naar het afgelopen jaar, dan kunnen we wel stellen dat iedereen in een stroomversnelling bezig is geweest met zijn online marketing. Dit heeft te maken gehad met een pandemie die voor veel afstand heeft gezorgd en waarbij online ons toch dicht bij elkaar heeft gehouden. De mogelijkheden voor online marketing zijn groot en dan moet je jezelf ook afvragen of je alles zelf gaat doen of dat je het uitbesteed aan een online marketing bedrijf.

Waarom Social media beheer uitbesteden?

Waarom Social media beheer uitbesteden? Je moet natuurlijk niks, alleen zou ik wel adviseren om je social media advertentie beheer uit te besteden aan een kwalitatief marketing bureau, aangezien er steeds meer regels komen waar je jezelf aan moet houden. Doe je dit niet dan word je gewaarschuwd en als je dan niks veranderd kan het gevolg zijn dat je account wordt geblokkeerd. Helaas is dit tot nu toe nog onherstelbaar! We Krijgen steeds vaker belletjes van ondernemers of wij dat probleem kunnen oplossen. En natuurlijk willen we dit wel, maar helaas kunnen wij dit niet.

Voordeel zoekmachine marketing zelf doen

Zoekmachine marketing is zeker iets dat je zelf kan doen. Het is dan wel handig dat je hier wat tijd voor vrij maakt om de kennis op de te doen ‘door middel van een cursus/ bijscholing’ en om het te beheren.

Zoekmachine marketing is hoger in Google komen doormiddel van SEO en SEA. SEO is je website optimaliseren en heeft wat meer tijd nodig om hierin te slagen en SEA is adverteren met je website. Je betaalt bij SEA per bezoeker die op de link van je advertentie heeft geklikt. Het voordeel hiervan is dat je gelijk resultaat bereikt. 

Het voordeel als je het zelf doet is: dat je geld bespaard door het zelf te doen en dat je kennis vergaard waar je altijd wat aan hebt. Het nadeel is dat hier heel veel tijd in gaat zitten en dat je gaat merken dat je al doende leert. Het zal dus niet gelijk goed gaan en je zal verschillende dingen moeten proberen.

Voordeel Zoekmachine marketing uitbesteden

Besteed je het uit, dan hoef je zelf niet meer in de valkuilen te lopen, want je hebt dan een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. En je houdt natuurlijk veel tijd over!

https://allinone-media.nl/