Grotemarkt beraad
Image default
Media

Gevelreclame: mogelijkheden en voordelen

Het visitekaartje van uw pand

Geen bedrijfspand, fabriekspand of kantoorgebouw is af als er geen gevelreclame op aangebracht is. De gevel is feitelijk het visitekaartje van het pand, omdat dat het eerste object is dat zichtbaar is als klanten of voorbijgangers het gebouw naderen of passeren. Daarom is het van belang dat uw reclameboodschap op de gevel duidelijk en helder overkomt. Of het nu alleen uw bedrijfsnaam en logo betreft, of een slogan.

Mogelijkheden qua gevelreclame

Met gevelreclame zijn er talloze opties. Zo kunt u kiezen voor standaard letters op de gevel van gehard kunststof aar ook aluminium of hardhouten letters en logo’s, of bijvoorbeeld reclame in led verlichting behoort tot de mogelijkheden. Reclamebureaus zijn tegenwoordig in staat om tot in de finesses aan uw wensen te voldoen.

Voordelen van strak ontworpen gevel reclame

Naast de vele mogelijkheden die reclame op gevels biedt, zijn er nog meer pluspunten van op deze manier uw naamsbekendheid vergroten.

  • Een grote pre van dit type reclame is dat gevel reclame altijd zichtbaar is. Zeker als deze verlicht is. Zo bereik je ook ’s nachts en in het weekend een publiek, namelijk passerende mensen en verkeer.
  • Een ander groot voordeel van reclame op de gevel is dat dit een relatief goedkope manier van p.r. is. Na aankoop van de gevelreclame ben je van de kosten af, los van de beperkte energiekosten om de led verlichting aan te zetten.
  • Ten slotte hebben gevelreclamebakken als voordeel dat ze er professioneel uitzien. Uw bedrijf krijgt er een strakke en moderne uitstraling van en oogt meteen lekker eigentijds.