Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Glaszetter Ommoord: ontdek Van der Have glas

Wilt u een vakkundige glaszetter Ommoord inschakelen voor het herstellen van glaswerk of het vervangen van glas? Dan is Van der Have glas een van uw opties. Dit bedrijf is werkzaam in Rotterdam en omgeving, en is ook voor uw woning of kantoor in Ommoord heel goed in te schakelen. Wilt u meer weten over glashandel Van der Have? Hier vind u alle informatie die u nodig heeft om het vinden van een goede glaszetter nog makkelijker te maken.

Allround glashandel

Met glaszetter Van der Have kiest u voor een allround glashandel en dat is precies wat u nodig heeft. Het maakt niet uit welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of welke glassoort u graag wilt laten zetten: bij Van der Have is alles mogelijk. Zo kunt u niet alleen dubbel glas HR++ laten plaatsen, maar ook brandwerend, geluidsisolerend glas en nog veel meer andere soorten. U kunt zich natuurlijk ook altijd heel makkelijk laten informeren door medewerkers van Van der Have glas.

Dit zijn alle garanties

Benieuwd naar de garanties die u krijgt bij Glashandel Van der Have? Er zijn altijd een paar zekerheden waar u altijd van op aan kunt. Deze kunt u van tevoren goed doornemen, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. De garanties van Van der Have luiden als volgt:

  1. 10 jaar fabrieksgarantie: u krijgt minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op het glas. Wordt de fabrieksgarantie toegepast? Dan betaalt u alleen de kosten voor opnieuw plaatsen.
  2. Vakkundige montage: met meer dan 25 jaar ervaring weet Van der Have als geen ander hoe het glas perfect en correct gemonteerd moet worden.
  3. Inmeetgarantie: laat u het inmeten ook aan ons over? Bij eventuele meetfouten nemen wij altijd onze verantwoordelijkheid.

Bekijk het portfolio

Benieuwd naar de mogelijkheden en de expertise van een bedrijf als Glashandel Van der Have? Dan is het heel goed mogelijk om online het portfolio te bekijken. Hiermee krijgt u altijd een duidelijk beeld van de werkzaamheden en eerdere opdrachten van het bedrijf. Het maken van een keuze kan hierdoor een stuk makkelijker worden.

Een glaszetter Ommoord inschakelen? Bekijk zelf het portfolio van Van der Have glas en ontdek uw mogelijkheden. Het is heel makkelijk om snel een offerte aan te vragen: we reageren zo snel mogelijk met een duidelijk prijsvoorstel. Meer weten? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Storingen aan je groepenkast voorkomen doe je zo

Glazenwassers in Rotterdam gezocht?

Uw pvc vloer laten leggen door een specialist