Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Geniet van extra ruimte met een entresolvloer van Noordrek BV

Extra ruimte creëren

Een entresolvloer, ook wel tussenvloer of mezzanine vloer genoemd, is een zelfdragende vloer die tussen twee etages aangebracht wordt. Entresolvloeren creëren als het ware een extra verdieping binnen de bestaande ruimte, ideaal om als opslagruimte of extra kantoorruimte te gebruiken. Zoekt u een kwaliteitsvolle mezzanine vloer, kan u bij Noordrek BV terecht. Noordrek BV zorgt voor een veilige en efficiënte entresolvloer, zodat ook u van extra ruimte in uw bedrijfspand kan profiteren.

Ontwerp uw ideale vloer

Het grote voordeel van een tussenvloer is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Zo kan er in elke ruimte een extra etage gecreëerd worden. Noordrek BV biedt u zelfs de mogelijkheid om uw entresolvloer zelf online te configureren. In zes eenvoudige stappen geeft u uw voorkeuren door en kan u eventueel ook een trap of leuningconstructie toevoegen. Komt u er zelf niet uit, zal hun team van vakmannen u natuurlijk graag met persoonlijk advies bijstaan!

De montage

Eens de ideale tussenvloer ontworpen is, kan Noordrek BV ook het ontwerp voor hun rekening nemen. Ze beschikken namelijk over een gespecialiseerd en betrouwbaar montageteam dat de vloer snel en veilig zal installeren. Wilt u de vloer zelf monteren, is dit ook geen probleem. Elke entresolvloer wordt immers standaard met een montage handleiding geleverd, zodat u zelf meteen aan de slag kunt!

Kies voor kwaliteit

Een entresolvloer van Noordrek BV is dé oplossing om op een efficiënte en goedkope manier extra ruimte in uw pand te creëren. Ze bieden zowel standaard als op maat gemaakte vloeren aan, waarbij kwaliteit steeds centraal staat. Noordrek BV levert bovendien snel, waardoor u vrijwel meteen over extra kantoor- of opslagruimte zal beschikken. Een entresolvloer zal u zo een verbouwing of verhuizing besparen!

https://www.noordrek.nl/