Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Fitness Tiel

Sporten in groep

Vindt u het niet erg leuk om alleen te sporten? Woont u in de omgeving van Tiel en krijgt u extra motivatie door in groep te trainen? Dan moet u bij Karins Health & Wellness zijn. Deze sportschool Tiel is namelijk geen gewone sportclub. Er is helemaal geen fitnessapparatuur aanwezig en er worden alleen lessen in groepsverband gegeven. Bovendien kan u na de diverse groepslessen lekker ontspannen in hun heerlijke wellnessruimte. Zo kan u uw intense sportsessie telkens op een relaxte manier afsluiten.

Diverse en leuke groepslessen

Dankzij het ruime aanbod aan groepslessen, vindt u steeds een geschikte work-out in deze fitness Tiel. Van Zumba tot bokslessen en yoga; bij Karins Health & Wellness vindt u zeker wat u zoekt. Ook de kinderen worden niet vergeten. Zij kunnen op een toffe en unieke manier aan hun conditie werken tijdens een leuk en vrolijk kinder-bootcamp! Sporten wordt bij Karins Health & Wellness dan ook een leuk en gezellig onderonsje!

Een ontspannende wellnessruimte

Deze sportschool Tiel denkt niet alleen aan inspanning, ook ontspanning is minstens even belangrijk. In een gezellige relaxruimte vindt u een echte Finse sauna, een infraroodcabine en een ruime jacuzzi, zodat u even heerlijk kan ontspannen. Aan hun open haard kan u bovendien van een professionele massage genieten, zodat u echt even al uw zorgen vergeet!

Inspannen en ontspannen

Karins Health & Wellness is een unieke fitness Tiel waar zowel inspanning als ontspanning belangrijk is. Tijdens hun diverse groepslessen werkt u op een leuke en efficiënte manier aan uw conditie, waarna u heerlijke kan ontspannen in hun wellnessruimte. Er wordt dus zowel aan uw fysieke als aan uw mentale gezondheid gewerkt, zodat u steeds met een lekker en ontspannen gevoel thuis komt.

https://www.karinshealthwellness.nl/