Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Fiat 500E elektrische auto van het jaar 2022

De Fiat 500E is uitgeroepen tot elektrische auto van het jaar 2022 in het middensegment. De 500E won onder meer vanwege zijn populariteit, laadsnelheid en aantrekkelijke prijs.

Dit jaar werden bij de ‘elektrische auto van het jaar verkiezing’ in totaal maar liefst  36 merken en 67 modellen beoordeeld. “De Fiat 500E is populair in haar klasse en scoort zeer goed op laadsnelheid en is aantrekkelijk geprijsd.” Aldus de jury van de zakenauto van het jaar verkiezing welke bestaat uit afgevaardigden van VZR, AutoWeek, Eneco, LeasePlan en het Algemeen Dagblad. 

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. 

Fiat 500 Private Lease

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat Panda private Lease

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. De hybride motoren garanderen een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik. Via Fiat Panda Private Lease is het mogelijk om voor een laag maandbedrag in een hele praktische stadsauto te rijden.  

500C

De Fiat 500 Cabrio is een hele stijlvolle auto. Ook wel bekend als de Fiat 500C. Deze Fiat heeft helemaal, qua uitstraling, uiterlijk en uitrusting. De 500C Hybrid of Dualogic biedt keuze uit een 51 kW motor en ook beschikt deze cabriolet standaard over een elektrisch bedienbare cabriokap. Fiat 500c private lease is de goedkoopste manier om in een cabrio te rijden.

Tipo

Het uiterlijk van de nieuwe Fiat Tipo is volledig opgefrist en oogt moderner, eleganter en dynamischer. De nieuwe voorkant heeft een vernieuwde grille met het nieuwe Fiat-logo en Fiat-belettering. De lampen zijn opnieuw ontworpen en hebben full LED-technologie. Voordelig in een Tipo rijden kan via Fiat Tipo Private Lease

Private Lease

Fiat modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Fiat Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.