Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Feestboot Amsterdam

Op zoek naar een mooie Feestboot in Amsterdam dan is Feestboot Amsterdam wat u zoekt. U bent bij Event op het water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord! Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een uniek uitzicht en van uw gezelschap! We hebben diverse boten tot onze beschikking en allemaal verschillend van elkaar zijn allemaal hun eigen karakter en charme hebben.

Partyboot Huren

Wil jij een onvergetelijk en uniek feest organiseren wat Covid-19 proef is in Amsterdam, Rotterdam of elders in Nederland? Dat kan bij Event op het Water. We hebben acht varende toplocaties met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een spetterend zittend feest, bij Event aan het water bent u aan het juiste adres! Partyboot huren is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. De Partyboot is geschikt voor tot 200 personen. We hebben kleine bootjes en grotere boten. De normale capaciteit is op dit moment niet mogelijk i.v.m. de geldende regels vanuit het kabinet. Wij van Event op het Water willen graag de veiligheid van u en uw gasten en die van ons personeel kunnen waarborgen. Daarom werken wij nu met lagere aantallen dan wij normaal gewend zijn. Daarom oogt de boot wellicht leeg en kaal maar daarom niet minder gezellig.

Rotterdam Partyboot

Wilt u met uw gezelschap zittend feesten in Rotterdam? Boek bij ons een boot, stap aan boord en geniet van het prachtige uitzicht. Met onze partyboot in Rotterdam kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht van de Maas en genieten van Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Al onze boten die wij beschikbaar hebben in Rotterdam, hebben een groot buitendek waarbij u met mooi weer kunt genieten van het zonnetje, een borreltje, een hapje en een heerlijk windje. Mooier kan het niet, makkelijker wel, want wij regelen en verzorgen alles voor u. U hoeft alleen maar uw gasten uit te nodigen en bij ons aan boord te stappen. Al het andere regelen wij voor u met veel liefde en passie.

Onze Rotterdam Partyboot is er voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met Event op het Water! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze boten?

https://eventophetwater.nl/