Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

EMS fitness: Sporten met een extra stimulans van buitenaf

Wil jij gaan starten met EMS fitness thuis of wil je meer weten over deze trainingsmethode? Een paar dingen zijn handig om te weten voordat je begint met EMS fitness.

Met EMS fitness voer je reguliere oefeningen uit terwijl je spieren een extra stimulans van buitenaf krijgen door middel van elektroden, ofwel kleine stroomstootjes. Voordat je begint met de EMS training trek je een speciaal stimulatiepak aan. In dit pak zijn de elektroden verwerkt die de spieren de extra stimulans geven. Het pak waar wij mee werken bij StimaWELL is voorzien van 12 elektrodeparen. Elke spiergroep wordt dus gestimuleerd. Het stimulatiepak staat in verbinding met het EMS apparaat. Op het apparaat kan je de training uitkiezen die jij graag wilt doen. Het EMS apparaat van StimaWELL is uitgerust met 70 verschillende trainingsprogramma’s. Speciaal voor het trainen van de arm- en beenspieren zijn er nog speciale bandelektroden. Voor ieder wat wils dus! Elke training is wetenschappelijk opgebouwd. Ook staan er nog 40 ondersteunende video’s op het apparaat, die jou bij de training kunnen helpen. Alle trainingen die op het EMS apparaat staan hebben een duur van 20 minuten. Wanneer de training van 20 minuten voorbij is heb jij alle spiergroepen getraind.

Sporten met EMS is dus zeer effectief. Want waar je met EMS maar 20 minuten hoeft te sporten sta je, om hetzelfde resultaat te behalen, in de sportschool een paar uur te zwoegen. Veel mensen ervaren thuis sporten als een groot voordeel. Heb je weinig tijd? Vind je sporten in de sportschool niet zo leuk? Of heb je gewoon geen zin om de deur uit te moeten om te gaan sporten? Dat is dus vanaf nu opgelost. Tegenwoordig kan je dus makkelijk fit worden en blijven met de EMS training!

Huren of kopen, dit zijn de kosten

Ben je benieuwd wat de EMS training kosten zijn? Wij hebben bij StimaWELL de optie om het apparaat en de toebehoren te kopen en te huren.

De kosten bij aanschaf zijn:

  • € 8.410,- voor het EMS apparaat
  • € 265,- voor het stimulatiepak
  • € 33,- voor de bandelektroden

We snappen dat de kosten bij aanschaf best hoog zijn. Daarom verhuren wij het EMS apparaat met de toebehoren ook. De huurprijs is € 249,- voor 3 maanden.

 

https://www.stimawell.com/nl-nl