Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Egaline en tegellijm van topkwaliteit

Wil je een strakke vloer in je kamer? Om dit te bereiken kun je het beste egaline kopen bij Egaline.online. Deze zijn voordelig en van topkwaliteit. In het assortiment vind je egalisatiemortels van de merken Atlas, Excel, Kiesel en Quartzline. De Atlas SMS 15 Egaline kun je gebruiken voor diverse typen vloeren. Dit product vloeit goed uit en is na 4 uur beloopbaar. Hiermee maak je een perfect egale ondervloer. Door de verwerkingstijd van 40 minuten kun je mogelijke fouten bijwerken. De Excelmix Excel TS Level 20 is water- en vorstbestendig en daarom ook geschikt om buiten te gebruiken. Deze egaline is na 4-8 uur beloopbaar. Je kunt deze als ondervloer voor diverse soorten vloeren gebruiken. Zoals laminaat, keramiek, kurk, parket en PVC linoleum.

Betegelen met flexibele tegellijm

Als je een badkamer wil betegelen dan heb je een flexibele tegellijm nodig. Op de markt zijn diverse tegelsoorten verkrijgbaar. Elke tegelsoort en ondergrond verschilt, daarom is het aan te raden om naar de specifieke eigenschappen van de tegellijm te kijken. Op Egaline.online vind je tegellijmen voor binnen- als buiten. In het assortiment vind je diverse tegellijmen van het merk Atlas en een tegellijm van het merk Kiesel. Als je gaat betegelen is het van belang dat de ondergrond stevig, egaal en stof- en vetvrij is. Voordat je begint is het aan te raden om een voorstrijkmiddel te gebruiken. Hiermee vermijd je dat de lijm te snel uitdroogt als deze op de grond of muur wordt aangebracht. De tegellijm zal door het voorstrijkmiddel minder snel intrekken waardoor je meer tijd hebt om te betegelen. Wanneer je tegels over tegels gaat leggen kun je het beste Atals Geoflex gebruiken.

Heb je advies nodig over je bestelling? De specialisten van egaline.online helpen je graag en geven je passend advies. Je kunt ze bellen op +31 168 22 10 01, mailen naar info@egaline.online of bereiken via Whatsapp.

https://egaline.online/