Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een vlaggenlijn van stof: voor elk feestje geschikt

Ik heb een vlaggenlijn van stof gekocht in de webshop van Hindi & Bindi. Deze stoffen vlaggetje zijn ideaal voor verjaardagen, buurtfeesten, tuinfeesten en huisfeesten. Ik heb de vlaggen in eerste instantie gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Zij wilde graag nieuwe vlaggetjes en ik wilde geen plastic vlaggetjes meer in huis.

Duurzaam en gaan niet uit de knoop

De vlaggenlijn van stof is milieuvriendelijk gemaakt en duurzaam in gebruik. De vlaggetjes gaan jarenlang mee en breken niet snel af, zoals plastic vlaggetjes. Bovendien raken de vlaggen ook niet snel in de knoop.

Dat vind ik zó irritant aan die plastic frutsels. Altijd raken ze in de knoop en het duurt een eeuwigheid voordat ik de vlaggetjes uit elkaar heb gehaald. Kortom: frustraties alom en dat wil je niet als je al een stressvol kinderfeestje organiseert. Al deze redenen haalde me over om een vlaggenlijn van stof te kopen.

Lichtgekleurde vlaggenlijn van stof

Bij Hindi & Bindi heb je de keuze uit twee stoffen vlaggenlijnen: donkergekleurd en lichtgekleurd. Ik koos voor de lichte variant, want mijn dochter houdt meer van lichte kleuren. Een voordeel van de lichtgekleurde vlaggenlijn ten opzichte van de donkergekleurde is dat de lengte langer is: 4,50 meter om 2,70 meter. Zo kunnen we de vlaggenlijn ook buiten in de tuin gebruiken en bij andere feestjes.

Dubbel van stof en rondom gestikt

Wat de stoffen vlaggenlijnen allebei gemeen hebben, is dat ze dubbel van stof zijn, rondom gestikt en een mooie afwerking hebben. De stoffen vlaggetjes van Hindi & Bindi zijn handgemaakt van stoffen en materialen uit India. Naast vlaggenlijnen biedt de webshop ook Tibetaanse gebedsvlaggetjes te koop aan. Deze Tibetaanse vlaggetjes beloven positieve en altruïstische gevoelens te verspreiden.

Hindi & Bindi verkoopt ook harembroeken voor dames en heren in hun webshop.

Hindi & Bindi
Adres: Vlaardingsekade 38, 2636 BC Schipluiden
Telefoon: +31625055039
Provincie: Zuid-Holland

https://www.hindienbindi.nl/