Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Een brommobiel in Utrecht kopen of leasen?

Bent u op zoek naar een fijne, kleine auto en overweegt u een brommobiel in Utrecht aan te schaffen? Hier leest u de voordelen van een Ligier of andere soort brommobiel. U kunt een brommobiel in Utrecht kopen of leasen bij Brommobiel Utrecht. Zij leveren in heel Nederland aan huis.

U heeft hier de keuze uit een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel of diverse occasion brommobielen van andere merken, zoals Aixam, JDM, Canta en Minicruiser.

Blijf mobiel met een brommobiel (AM-rijbewijs)

Wanneer u of iemand in uw omgeving op dat punt is beland dat het rijbewijs niet meer wordt verlengd (wegens ouderdom/slechter zicht), dan is een brommobiel van Microcar of Ligier de ideale oplossing om toch mobiel te blijven. Een brommobiel is een 45 km auto waarin u ook mag rijden als uw rijbewijs is verlopen of niet verlengd is. Voorwaarde: u ruilt op het gemeentehuis uw verlopen of niet verlengde rijbewijs om voor een AM-rijbewijs. Dit kunt u gewoon aanvragen. Daarna mag u in een brommobiel rijden.

De brommobiel ziet eruit als een kleine auto en mag gereden worden als u dus beschikt over een AM-rijbewijs (een bromfietsrijbewijs). Klinkt dit interessant voor u? Hieronder leest u meer voordelen van een brommobiel aanschaffen via brommobiel dealer Brommobiel Utrecht.

Voordelen Brommobiel Utrecht

Als betrouwbare brommobiel dealer biedt Brommobiel Utrecht:

 • Veel ervaring met Ligier brommobielen en andere brommobielen;
 • Veel persoonlijke aandacht en goudeerlijk advies bij het uitzoeken van een brommobiel;
 • Lease mogelijkheden voor brommobielen;
 • Een ruime voorraad Ligier brommobielen;
 • Levering aan huis bij de aanschaf van een brommobiel;
 • 2 jaar volledige fabrieksgarantie wanneer u een nieuwe brommobiel koopt.

Voor wie is een brommobiel geschikt?

Een brommobiel is niet alleen maar een kleine 45 km auto voor oudere mensen. De brommobiel blijkt nog voor veel meer groepen waarde te hebben en voordelig te zijn.

Brommobiel voor ouderen

Heeft u geen volledig rijbewijs meer, maar wilt u zich nog wel goed kunnen verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van anderen? Dan is een brommobiel uitermate geschikt voor uw situatie. Zo kunt u nog gewoon zelf boodschappen gaan doen, kennissen of familie in de buurt bezoeken of er een dagje op uit gaan. In een brommobiel blijft u ook op de regenachtige dagen droog, wat een stuk fijner is dan moeten fietsen of koud op de scootmobiel zitten. Met een brommobiel ervaart u comfort, gemak, vrijheid én veiligheid.

Brommobiel als eerste auto

De brommobiel is ook erg populair onder jongeren (18-). Een brommobiel is namelijk een erg leuke wagen als eerste autootje. Met een AM-rijbewijs mag je hier al in rijden, waardoor een brommobiel een stoere, eerste auto kan zijn. Praktisch en het maakt je zeer mobiel samen met vrienden.

Brommobiel als tweede wagen

Veel gezinnen kunnen in verband met drukte, werk en de grootte van het gezin wel een tweede wagen gebruiken. Bijvoorbeeld puur voor de boodschappen en voor meer vrijheid voor leden van het gezin wanneer de gezinsauto/grote auto al in gebruik is. Een brommobiel in Utrecht is dan ideaal! Zo blijft u als gezin mobiel en kunnen de boodschappen of andere activiteiten waarvoor maar kleine ritjes nodig zijn, gewoon gedaan worden. Denkt u erover na om een tweede wagen te nemen? Overweeg dan eens een Ligier brommobiel. In Utrecht bent u van harte welkom voor een proefrit.

Brommobiel voor invaliden

Is het voor u lastig of niet mogelijk om u te verplaatsen in een normale auto of op de fiets? Dan is de brommobiel een uitgelezen kans om wél die vrijheid te hebben en u zelfstandig te kunnen verplaatsen in de wijde omgeving. Tegenwoordig zien de brommobielen er ontzettend stoer uit en is het meer een kleine gave auto, dan de typische ‘brommobiel’ zoals die er vroeger uitzagen. Dat maakt het rijden van een brommobiel tegenwoordig alleen maar gaaf!

Een goede manier om verantwoord, prettig én veilig mobiel te zijn én te blijven.

Interesse in een brommobiel?

Als uw interesse in een brommobiel gewekt is dan kunt u altijd bij Brommobiel Utrecht langskomen op afspraak voor een proefrit in diverse wagens. Brommobiel Utrecht is dé brommobiel dealer in Utrecht en de wijde omgeving. U krijgt hier eerlijk advies en alle informatie die u graag wilt over een goede nieuwe of occasion brommobiel.

Bekijk anders eerst nog eens rustig de website van Brommobiel Utrecht voor meer informatie en de nieuwste modellen.

  Artikel 2 Meta keyword: Brommobiel Utrecht

Waarom een brommobiel ideaal is!

Zou u graag wat mobieler zijn in deze samenleving en vooral minder afhankelijk van uw omgeving? Als zelfstandig autorijden voor u niet helemaal van toepassing is (u bent 65+ en heeft geen volledig rijbewijs meer of je bent nog geen 18 jaar en beschikt alleen over een AM rijbewijs), dan kan een brommobiel ideaal zijn. U kunt een brommobiel rijden zonder dat u een volledig autorijbewijs heeft, omdat de brommobiel niet harder gaat dan 45 km/h.

Bij interesse in een brommobiel kunt u in Utrecht terecht bij Brommobiel Utrecht voor een uitleg van de mogelijkheden en een proefrit op locatie.

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is brommobiel dealer in de wijde regio Utrecht sinds 1995. U kunt hier op locatie langskomen voor een introductie met diverse nieuwe brommobielen van de merken Ligier en Microcar. De levering van de brommobiels doen zij echter in heel Nederland. Heeft u dus al een mooie brommobiel op het oog? Dan kunt u deze ook bestellen en thuis laten leveren door specialist Brommobiel Utrecht.

Waarom Brommobiel het adres is waar u heen gaat voor een brommobiel?

 • Ze hebben veel ervaring met Ligier brommobielen en andere merken;
 • U krijgt altijd persoonlijk en goudeerlijk advies;
 • De brommobiel kan indien gewenst thuis afgeleverd worden;
 • U krijgt 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij de aanschaf van een nieuwe brommobiel;
 • Uw huidige auto kan ingewisseld worden voor een brommobiel (handige, toegankelijke overstap voor ouderen);
 • U kunt sinds kort ook een brommobiel leasen bij Brommobiel Utrecht.

Brommobiel leasen

Vind u kopen een grote stap voor de aanschaf van een brommobiel? U kunt naast een nieuwe of tweedehands brommobiel ook kiezen voor een leasecontract. Dit zijn veelal tweejarige contracten inclusief all-risk verzekeringen. Hier vindt u meer informatie over een brommobiel leasen bij brommobiel dealer Brommobiel Utrecht.

Brommobiel inruilen voor auto (of andersom)

Brommobiel Utrecht biedt een service aan die het voor u mogelijk maakt om uw huidige auto in te wisselen voor een brommobiel. Mocht u dus nog een eigen auto hebben, maar hier niet meer veilig in kunnen rijden, dan kunt u uw auto makkelijk inruilen voor een nieuwe Ligier brommobiel. Dit is mogelijk omdat het bedrijf naast brommobiel dealer ook auto dealer is. Tegen een goede prijs kunt u in Utrecht daarom elk merk auto inruilen. Zo kunt u zorgeloos overstappen.

Voor jongeren die een brommobiel willen kopen, is het andersom natuurlijk ideaal en uiteraard ook mogelijk. De brommobiel kan voordelig ingeruild worden voor een auto.

Een proefrit in een brommobiel maken?

Wilt u graag een testrondje rijden in een brommobiel in Utrecht? Dat kunt u doen bij Brommobiel Utrecht. Als u graag het gemak van een brommobiel wilt ervaren en dus gewoon zelf uw boodschappen wilt blijven doen en vrienden en familie zelfstandig wilt opzoeken in de buurt, dan is dit wellicht voor u de perfecte oplossing! U kunt op de websites van Ligier Group en Brommobiel Utrecht direct de nieuwste (en occasion) modellen brommobielen bekijken of een afspraak maken voor een proefrit.

https://www.brommobielutrecht.nl/