Grotemarkt beraad
Image default
Vakantie

Een breed aanbod aan kampeerbenodigdheden, waaronder diverse voortenten

Naar een specialist in kampeerbenodigdheden hoeft u niet verder te zoeken. Coppens Rekreatie verzorgde caravan inkoop en verkoop, maar ook voor al uw accessoires bent u hier aan het juiste adres. Wacht dat u bijvoorbeeld van diverse voortenten? Casual en outdoor kleding voor ieder weertype? Of kampeerartikelen, zoals koeltassen, picknicktafels, kampeerstoelen, slaapzakken en barbecues? Voor iedere kampeervakantie vindt u dus de juiste benodigdheden. Of het nu gaat om een lang festivalweekend, uw eerste kampeervakantie in de Ardennen of een avontuurlijke tocht in de bergen. U weet zeker dat u dankzij Coppens Rekreatie goed voorbereid eropuit trekt.

Voortenten voor ieder seizoen van het jaar

U gaat voor de eerste keer kamperen met een caravan. De caravan heeft u aangeschaft, maar u wilt er graag een voortent bij. Of misschien kampeert u al enkele jaren en is uw voortent aan vervanging toe. Wat uw situatie ook is, u kiest bij deze kampeerspecialist uit verschillende voortenten. Maar ook voor caravan inkoop zit u hier goed. Kies uit topmerken, zoals Dorema Rekreatie BV, Isabella Nederland en Walker Campingstyle. En gaat uw voorkeur uit naar caravan voortenten, voortentluifels, uitbouw- en slaapcabines, winter- en deeltenten of air voortenten? Maak eenvoudig gebruik van deze zoekfilters, of filter op prijs. Zo weet u direct wat voor aanbod er binnen u budget past.

Caravan inkoop en verkoop

Gebruikt u uw camper of caravan eigenlijk helemaal niet? Of wilt u zelf een nieuw model aanschaffen, maar is uw oude caravan nog in optimale staat? Bij Coppens Rekreatie zijn ze altijd op zoek naar gebruikte campers en caravans vanaf 2001. Naast caravan inkoop bent u ook aan het juiste adres voor caravan verkoop. Maar ook voor voortenten hoeft u niet verder te zoeken. Deze kampeerspecialist is een RDW erkend bedrijf, wat betekent dat ze uitstekende kwaliteit en dienstverlening leveren. En dat al 40 jaar! U bent van harte welkom aan de I.B.C-weg 1 in Best.