Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare advocaat die uw belangen behartigt

Mr. Thomas van Dijk is een bekende advocaat letselschade Zoetermeer. Met letselschade wordt het volgende bedoeld. Zowel de fysieke als de mentale, materiële én immateriële schade die iemand ondervindt na betrokken te zijn geraakt bij een ongeval. Een ongeval zit in een klein hoekje wordt wel gezegd. Dat geldt voor verkeersongelukken, ongevallen tijdens sporten of klussen thuis en ongelukken op het werk. En dan zijn er nog de zogenoemde medische fouten. Bij een medische fout is letsel ontstaan dat voorkomen had kunnen worden als de behandelend (paramedisch) arts / verpleegkundige juist had gehandeld.  Uit onderzoek blijkt dat -internationaal gezien- 4 tot 17 procent van alle opnames in ziekenhuizen ‘onbedoelde schade’ tot gevolg hebben. In het meest ernstige geval overlijdt een patiënt. Dat gebeurt in 0,4 tot 2,4 procent van de gevallen waar sprake is van een medische fout.

Veel ervaring met letselschade

Op de website van Meester van Dijk staan veel interessante artikelen over onderwerpen als directe verzekering, vuurwerk en aansprakelijkheid en letselschade veroorzaakt door dieren. Van Dijk heeft de afgelopen jaren veel letselschadezaken tot een goed einde gebracht. Zo stond hij vrouwen bij in de zaak betreffende de Citykliniek in Den Haag. De vrouwen hadden een mislukte borstvergroting ondergaan. Het aanleggen van een dossier bij een medische fout is complex. Zowel het medische dossier als het verpleegkundig dossier moet volledig en kloppend zijn. Daarnaast is het noodzakelijk zoveel mogelijk extra info te verzamelen en alles te laten beoordelen door een medisch adviseur en eventueel ook door een onafhankelijk medisch specialist. Een en ander moet uiteindelijke leiden tot het aansprakelijk stellen van het ziekenhuis of de arts.

Wilt u uw zaak aanmelden bij advocaat Thomas van Dijk. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. U kunt het online formulier invullen, een mail sturen of bellen met nummer +31 (0) 79 3239558. Geeft u de voorkeur aan een gesprek onder vier ogen met mr. van Dijk? Natuurlijk is dat mogelijk. Als u dit aangeeft in een mailtje of tijdens een telefoongesprek, kunt u snel een keer langskomen. Het kantoor is gevestigd aan de Röntgenlaan 5 in Zoetermeer.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/