Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Echo Leiden

Een professionele echo in Leiden e.o.

Je bent zwanger: gefeliciteerd! Als je in de omgeving van Leiden woont, mag je je extra gelukkig prijzen. Bij echopraktijk Liva kan je immers een extra echo laten maken, niet om eventuele afwijkingen uit te sluiten maar voor jouw en jullie plezier. Naast de standaardecho die met een bepaalde regelmaat wordt gemaakt, heb je namelijk wel eens behoefte aan een extra echo. Gewoon om je kindje weer even te zien, om weer even extra contact te maken. Hoe fijn is het dat een echo Leiden gewoon kan als jij daar zin in hebt.

In verwachting: een bijzondere tijd

Zwanger zijn is altijd weer bijzonder, of het nou van je eerste kindje is of dat inmiddels de derde op komst is. Je geniet van het zwanger zijn, de groei van je buik en de positieve reacties die je krijgt. Om de zoveel tijd wordt er een medische echo gemaakt, waarbij het kindje in volle groei wordt gecontroleerd, zover dat mogelijk is natuurlijk. De verloskundige kan mogelijke afwijkingen uitsluiten en je van alles vertellen over de fysieke ontwikkeling van jouw kindje. Prachtig en waardevol. Bij echopraktijk Liva kan je echter terecht voor een niet-medische echo. Als jij daar behoefte aan hebt, maak je een afspraak en kan je je baby gewoon weer eens zien. De verloskundige geeft je zoveel mogelijk antwoorden op de vragen die je hebt.

Nog meer genieten van je zwanger zijn

Echopraktijk Liva biedt dus deze fijne service. Je maakt simpelweg online een afspraak en op korte termijn kan jij je kindje weer eens van heel dichtbij bewonderen. Met een echo Leiden verbind je je nog meer met jullie kleine geluk. Als je dat wil, kan je tegen een meerprijs nog meer foto’s laten maken. Wil je ze op een USB-stick? Echopraktijk Liva maakt het graag voor jou mogelijk.

https://www.echopraktijkliva.nl/