Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Douchen kan op elk moment dankzij handige tijdelijke douchecabines!

Tijdelijke douchecabines

Comfortabel douchen bij verbouwing badkamer? Op zoek naar een tijdelijke zorgdouche? Dan bent u bij Showerrent aan het juiste adres! Ze bieden namelijke voordelige en handige nooddouches aan. De mobiele douches zijn uitgerust met een warmwatervoorziening en een afvoerpomp. Ze worden bovendien ook nog eens gratis geleverd en aangesloten, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Mobiele nooddouches

De mobiele nooddouches zijn de oplossing om naar hartenlust te douchen bij verbouwing badkamer. Ze kunnen overal in uw woning geplaatst worden. Het enige wat u nodig heeft, is een koud- of warmwateraansluiting, een afvoermogelijkheid en een stroomaansluiting. De tijdelijke douchecabine kan, indien gewenst, enkel op koud water aangesloten worden. Door de warmwatervoorziening zal u sowieso onbeperkt warm water hebben.

Ruime zorgdouches

Showerrent biedt verder ook handige zorgdouches aan. Het kan gebeuren dat douchen op een gegeven moment niet meer zo vlot verloopt, bijvoorbeeld door een ziekte of ongeval. Dankzij de handige zorgdouchecabine wordt douchen een minder grote opgave. De tijdelijke douchecabine is erg ruim. Een rolstoel past er makkelijk in en ook thuishulp zal voldoende ruimte hebben om u te helpen. Deze speciale mobiele douchecabine geeft iedereen de mogelijkheid om dagelijks van een ontspannende douche te genieten.

Mobiele badkamer

Tenslotte kunt u ook een volledige mobiele badkamer huren. De luxe badkamers zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals een douche, toilet, verwarming, een zitje en een wastafel. De mobiele badkamer wordt klaar voor gebruik geleverd en kan makkelijk in de tuin of op de oprit geplaatst worden. Showerrent zorgt ervoor dat u tijdens alle omstandigheden kan blijven douchen. Wilt u een mobiele douchecabine of eerder een badkamer, alles is mogelijk. Wat er ook gebeurt, u zal zich steeds makkelijk en comfortabel kunnen opfrissen!

https://www.showerrent.nl/