Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

De experts van Alle Rommel Opgeruimd laten uw woning opgeruimd achter

Een huisontruiming na overlijden van een dierbare, zoals uw ouders, broer, zus of ander familielid is een pittige en flink emotionele klus. Dagenlang de inboedel opruimen en afvoeren en dus uw handen uit de mouwen moeten steken is niet makkelijk wanneer u veel verdriet heeft. Gelukkig is de firma Alle Rommel Opgeruimd er om u te helpen bij het ontruimen van de woning.

De betreffende woning zal door de ervaren werknemers van Alle Rommel Opgeruimd vakkundig, professioneel en respectvol worden leeggehaald. Vanzelfsprekend wordt hierbij netjes en precies gewerkt. Het team van medewerkers is goed op elkaar ingespeeld waardoor de huisontruiming soepel verloopt, u heeft er geen omkijken meer naar. U kunt bij Alle Rommel Opgeruimd niet alleen aankloppen voor een huisontruiming, ook de volgende aanverwante werkzaamheden kunnen zij voor u uitvoeren:

  • Een kantoorruimte leeghalen vanwege een faillissement
  • Een werkplaats ontruimen vanwege pensionering
  • Een tuin bijwerken
  • Een privéarchief vernietigen

Snelle service, alles in goed overleg

Ook wanneer u zelf gaat verhuizen van een woning naar een verzorgingstehuis kunt u onze hulp inschakelen. Een van de medewerkers van Alle Rommel Opgeruimd zal van te voren bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek. Tot in detail wordt tijdens dit gesprek door de medewerker genoteerd welke spullen allemaal meegaan naar uw nieuwe onderkomen. Voor de overige spullen die niet mee zullen verhuizen met u zal een mooi nieuw onderkomen worden gezocht. Alle opruimwerkzaamheden worden vanzelfsprekend in nauw overleg met u uitgevoerd.

Inpakken van de inboedel, verhuizen van de inboedel, het huis leeg opleveren, u kunt het allemaal aan de toppers van Alle Rommel Opgeruimd overlaten. En heeft u haast met het laten ontruimen van uw woning? Geen probleem, Alle Rommel Opgeruimd kan u zeer snel uit de brand helpen en alles voor u in orde maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u in contact komen met Alle Rommel Opgeruimd? Vul dan vandaag nog het online contactformulier op de website in, Alle Rommel Opgeruimd zal dan zeer snel contact met u opnemen. U ontvangt een vrijblijvende en gratis offerte zodra duidelijk is welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/