Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De beste panelebouwer Nederland

Scholten is een van de SPL is een van de grootste paneelfabrikanten van Nederland. Ze laten zich daarbij inspireren door de structuur van uw bedrijf. Ze bestuderen alles zodat ze begrijpen wat er nodig is voor een goede werking. Professionele paneelbouw betekent technologie en vernieuwing. Duurzaamheid en kostenbesparende aanbevelingen worden vertaald in de kwaliteit besturingskast. Bij DE panelebouwer Nederland weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om in te spelen op alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Professionele panelenbouw betekent voor hen voortdurend kwaliteit blijven leveren en verbeteren.

Alles volgens de normen

Bij Scholten paneelbouw produceren en plaatsen ze hun panelen in overeenstemming met de wettelijk geldende normen en de richtlijnen over veiligheid. Ze bieden een volledig pakket. Van de kabels, de aansluitdozen tot het monteren van een grote besturingskast…het zit allemaal in hun aanbod. Sommige producten kunnen ook in grotere hoeveelheden geproduceerd worden.

Ze bieden ook ondersteuning op locatie. Hun medewerkers zijn overal inzetbaar en dit overal ter wereld, zowel aan land als op zee.

Constructie van bedrijfspanelen

Het professionele bedieningspaneel is de basis van uw machine.De beste panelenbouwer in Nederland vervaardigt niet alleen schakelpanelen en bedieningspanelen, maar ook laagspanningsverdelers, pneumatische en hydraulische panelen. SPL voorziet uw bedrijf van debeste besturingskasten, inclusief set-up, bedrading en aansluitsystemen.

Kwaliteit panelenbouw betekent kwaliteit leveren

Sinds 1998 kan Scholten claimen ISO 9001 gecertificeerd te zijn. Externe auditors beoordelen dit kwaliteitssysteem halfjaarlijks. Of het nu in een bedrijf of op de werf is, veilig werken vereist aandacht. U hoeft zich geen zorgen te maken over dit probleem, want de bij Scholten wordt altijd geleverd met een ISO 9001 certificaat dat de veiligheid moet garanderen. De beste panelenbouwer in Nederland zet zich ook in voor duurzaam ondernemen. Ze vinden het belangrijk om onze kwetsbare leefomgeving te beschermen.

https://www.scholtenpanelen.nl/